Bildirim
h (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur ama ben geçen gün bişey öğrendim. Bu tarz kozmetik ürünlerinin arkasında 12M yazıyor. Yani aldıktan sonra 12 ay içinde tüketmelisiniz. Kâra geçecem derken zarar etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2 adeti 15 tlye bulamadım bende link atar mısınız?
a 101 de 14,50.bence çok iyi fiyat almayan varsa alsın nadir denk geliyo böyle fırsatlar. -
teşekkürler hocam 4 adet kaptım. -
http://www.hepsiburada.com/head-shoulders-2-si-1-arada-sampuan-erkeklere-ozel-sac-dokumelerine-karsi-550-ml-p-SGPGHS51003?magaza=Hepsiburada
bunu dene satıcı hb olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovelek -- 10 Mart 2017; 9:18:55 > -
Bende 2 tane aldım arkadaşlar. 14.91 tl
DH karınca sürüsü gibi. Ne varsa önüne katıp götürüyor -
arap sabunu yok mu? -
Teşekkürler 2 ad. aldım. -
mentollü olan şu an için 1+1 olarak 17.99 TL'den alınabiliyor. Ayrıca biten sıcak fırsat değil hala devam ediyor. Satıcı: hepsiburada seçilmeli.
http://www.hepsiburada.com/head-shoulders-2-si-1-arada-sampuan-mentol-ferahligi-550-ml-p-SGPGHS50877
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 10 Mart 2017; 9:45:0 >
-
aldık bakalım 2 tane mentollu. eskiye dönüş yapalım. -
Bir siparişim kargoya verilmiş, diğeri hazırlanıyor. -
Haber veren arakadasa tesekkurler
Teşekkür ederim kaçırmadan aldım. -
Havale siparişi verip akşam 9 gibi parayı yollasak gönderirlermi acep? -
Aldık bir dal haber eden arkadaşa teşekkür ederim. -
Açıldıktan sonrası için geçerli hocam bu süre bizim çocuğa krem almıştık ondada vardı o ibare eczacı söylemişti ordan kaldı aklımda benimde. -
4 adet aldım tşk ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X