Şimdi Ara

h&m 10'lu çorap kargo dahil 20tl (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
9
Favori
28.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çoraplar güzel, bu fiyata daha iyisi olamaz. Haber eden arkadaşa tekrar teşekkür ederim.
  • Stok bitmiş malesef
  • 4-5 ay once defactodan 36 cift corabi 30 liraya almistim. Cok kaliteli coraplar. Burdaki bana pahali geldi almadim.
  • Hiçbir fikrim yok hocam. İnşallah kısa sürede stoklar gelir.
  • Çoraplarım ve rengarenk boxerlerım bugün teslim edildi.
    Sakıncası olmasa fotosunu paylaşırdım.
  • kurumuş yine, şaşırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Dün 3 sipariş oldu benim, birisi yanlış oldu. Eğer 43-45 numara siyah 10'lu çorap isteyen olursa aldığım fiyat olan 15 liraya Ankara içinde verebilirim. Kargo bugün verilecek. Yoksa iade edeceğim.

Teklifim geçerlidir.
  • quote:

quote:

Dün 3 sipariş oldu benim, birisi yanlış oldu. Eğer 43-45 numara siyah 10'lu çorap isteyen olursa aldığım fiyat olan 15 liraya Ankara içinde verebilirim. Kargo bugün verilecek. Yoksa iade edeceğim.

Teklifim geçerlidir.

hocam 42 giyiyorum buyuk gelir mi? çankayadayim ben de alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

quote:

quote:

Teklifim geçerlidir.

hocam 42 giyiyorum buyuk gelir mi? çankayadayim ben de alabilirim

Sanmıyorum büyük geleceğini de siz bilirsiniz hocam. Hepsi siyah. Kargo bugün teslim edilemedi, pazartesi gelir. Salı verebilirim Bahçeli taraflarında. Kargoyu siz açarsınız hatta.

• boxer bir beden büyük olması gerekiyor hiç denemedim mağazadan değişim yapılıyormu
  • yetişemedik
  • o çoraplar kokar, baş parmaklarınız çıkar uçlarından, yeri gelir o çorapları ameliyatla alırlar ayaklarınızdan ama yinede bu fırsat konusu düşmez artık aşağıya geçmiş olsun. 2 sene ne fırsatmış bea diye konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrettiofemHalf -- 25 Kasım 2017; 23:30:20 >
  • Hocam ben istanbul dayım çorap için Çankaya gelirim ürünler duruyor mu elinizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengaver24

Hocam ben istanbul dayım çorap için Çankaya gelirim ürünler duruyor mu elinizde

Şehir dışından gelene yüzde 1 indirim
  • quote:

quote:

Teklifim geçerlidir.

Ben alabilirim hocam...
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    15.50 teklif ediyorum
  • Benim siparişi iptal etmişler tedarik edemiyoruz diye
    oysa daha ilk anda vermiştim sipraişi böyle iş mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fertile -- 27 Kasım 2017; 13:7:26 >
  • h&m 10'lu çorap kargo dahil 20tl

Çoraplar 3 günlük kargo yolculuğundan sonra elime geçti.
  • Şu an ayağımda bu çoraptan var. Gayet rahat ve kaliteli keşke 1 paket daha alsaymışım
  • Çoraplar elime ulaştı gayet güzel f/p ürünü
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.