Şimdi Ara

H&M Online Alışverişte %25 İndirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
10
Favori
32.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski aldığım bir kod vardı,kullandım şimdi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaklarımın çoğunu aldım ama sömürüleceği bariz bir kampanya olacağı belliydi. Çünkü güzel indirim veriyor. Oğluma kışlık mont aldım mesela, LCW, Defacto vb birçok ucuz mağazadan bile ucuza geldi ki aralarında çok net kalite farkı var. Konuyu paylaşan arkadaşa tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 2 Kasım 2017; 16:40:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden kod alıp kullanmayacak olan birisi kod paylasirsa cok hayra girmiş olur. Var atabilecek olan ?

• Denedim ama bana da gelmedi. Kodu olup kullanmayacak varsa çok makbule geçer.
  • kod lazim, kullanmayacak varsa ozel msj ile bekliyorum (bebek urunu alacagim)
  • Kış için ürün almayı planlıyordum bitmiş kampanya, elinde fazla bulunan ve yardımcı olmak isteyen varsa 1 pm uzaktayım. Teşekkürler şimdiden.
  • 1 adet kodu olan var mıdır ?

• Kodu alan benimle de paylaşabilir mi

• kodu olan paylaşabilir mi öğrenciyim ihtiyacım var

• Konu açıldıktan sonra kampanyanın bitmesine şaşmadım

• Oğlana okul tshirti alacaktım kod bitmiş .Kullanmayacak olan var mı?
  • fazladan kod almış ve kullanmayacak olan varsa gönderebilir mi acaba? Teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar bize ulaşın bölümünden bu kampanyanın kaldırılması ile ilgili mesaj atarsanız kampanyanın geri gelme olasılığı çok yüksek çünkü hala Asya sitesinde %25 kampanyası devam ediyor. Zaten Türkiye sitesinde indirimler ve kampanyalar yurt dışı sitelerine göre çok çok az oluyordu. Bir de bunu kaldırmaları kötü oldu.
  • Arkadaşlar az önce baktım. Bülten üyeliğine yeniden %25 aktif :)

• bende faydalandım, ayakkabı uygun fiyata geldi. ödemeyi bilgisayardan yapamayanlar mobilden denesin.
  • Selamlar, hm den su 20-30-50 fiyat guruplarindan kot almayi dusunuyorum. nasildir bu adamlarin kot pantolonlari. mavi den almayi dusunuyordum. ancak mavi nin indirimli urunlerinden 1 tane alinacak fiyata buradakilerden iki tane aliniyor. 1 yil giysem yeterli benim icin, daha fazlasinda gozum yok. renk illa atacak, ona suphe yok, ancak ne kadar renk verir. ceker mi ? ayrica 30 beden giyiyorum, bunlarin bedenlerinde bir anormallik var midir ?

bilen varsa bi fikir seyedebilir mi acaba ?
  • Kod kaç saat içinde düşüyor ? Gelmedi bir türlü..
  • Hala devam ediyor mu bu kampanya ?

• Siteleri tam bir rezalet.

2 tane 99TL ürün için sipariş geçiyorum (total 200TL) 5TL kargo ücreti alıyor.

Sipariş ver tuşuna basarken sık sık "Bu form gönderilemedi. Lütfen bilgilerinizi gözden geçirin" hatası veriyor.

40 numara eşofman gördüm sipariş geçeyim dedim siparişi geçerken hata oluştu ürün tükendi hatasını verdi.
  • 0000009994 indirim kuponu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.