Şimdi Ara

H100i aldım ama.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

H100i dört fan ile hemde minitower kasada kullanıyorum :) oda sıcaklığı 28-30 derece işlemciye sürdüğüm macun Thermaltake TG-3..

Ayrıyeten İntel 2500k,2600k olsun ivy ve haswell zaten uçmuş AMD işlemcilere gör daha sıcak çalışıyor 2500k ile 2600k arasındada fark var..

Kesinlikle haklısınız aynı işlemcilerde bile fark ediyor,memnunum bakalım şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hocam bildiğim kadarıyla Noctua nh-d14 ile rakipler ama ne yalan söyleyeyim gözüme çok ağır ve büyük geliyor. @alialtin

Noctua nh-d14 ile bunun arasında sanırım hortum sayısı farklı birbirlerine benziyorlar bundaki hortum sayısı iki adet fazla noctua ile az bir performans farkı var
  • h100i ye 12 lik noctua fan taksak sıcaklık farkeder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Excision

h100i ye 12 lik noctua fan taksak sıcaklık farkeder mi?

Bende bayramdan önce h110 sipariş vermiştim bugün elime ulaştı hali hazırda noctua nh-u12p kullanıyorum akşam mantaj yapacağım kurcalarım sonra artık işime yaramadığı için noctua fanlarını takarım benim beklentim yük altında Noctua göre en azından 7-10 derece arası daha serin çalışması aksi taktirde geri iade ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Bende bayramdan önce h110 sipariş vermiştim bugün elime ulaştı hali hazırda noctua nh-u12p kullanıyorum akşam mantaj yapacağım kurcalarım sonra artık işime yaramadığı için noctua fanlarını takarım benim beklentim yük altında Noctua göre en azından 7-10 derece arası daha serin çalışması aksi taktirde geri iade ederim.

Hayırlı olsun hocam,iyi günlerde kullanın.
  • quote:

etmez noctua nın artı özelliği performansına göre sessiz çalışması
    corsair ile gelen fanların static basıncı noctua dan felan çok yüksek ama sesi çok çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

quote:

etmez noctua nın artı özelliği performansına göre sessiz çalışması
    corsair ile gelen fanların static basıncı noctua dan felan çok yüksek ama sesi çok çıkıyor

Montajı 20 dk önce bitirdim 4 saat sürdü anakartta bir türlü oturtamadım şuan için 15 derece fark var ama bu fan sesi ömrümü yedi kontrol etmeye çalışıyorum ama radyatör yüzünden 1 tane fan kontrol girişim kullanılamıyor bende 3 girişli bölüme taktım bu seferde kontrol edilmiyor.

• Sanırım ürün pahalı olunca DH'nin üyeleri konuya teşrif edip cevap yazıyorlar.
    H60'ımda aynı problem var diye konu açtım kimse gelip bakmadı, ayıptır.
    Vidaları tam, orta, gevşek (her şekilde) sıkmama rağmen ve termal macunu bile düzgün ayarlamama rağmen OC siz boşta sıcaklık 50 derece üstü !
    Birisi konuya gelip yardımcı olabilir mi ?

http://forum.donanimhaber.com/m_79488303/tm.htm
  • quote:

diyoruz çok beklenti içine girmeyin diye ama işte bir kaç dengesiz 400 lira verdiya boşta 25 tam yükte 40 derece diye sallayınca milletde alıyor gidip

neden sallasınlar hocam bende h100i kullanıyorum boşta 25-30 derece 30 u geçtiğini görrmedim işlemci amd fx 8150 (4.2 ghz o.c ile ) %100 de 10 dakika çalıştırdım 42 dereceyi geçmedi
  • sallamaktan daha ziyade arkadaşlar galiba her test yapan hangi işlemcide denediğini yazmıyor tdp değeri düşük işlemcilerde çok iyi performans gösterebilir fakat amd8350 için aynı şeyi söyleyemem
    bu soğutuculardan bende kullandım son kullanıcı yorumu gibi öyle süper falan demek yerine daha mantıklı ve gerçekci yorumlar yapmak performansı güzel olabilir fakat mükemmel değil açıkcası parasına değermi değmezmi tartışılır
    şimdi olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 15 Ağustos 2013; 11:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schwarzkopf13

quote:

diyoruz çok beklenti içine girmeyin diye ama işte bir kaç dengesiz 400 lira verdiya boşta 25 tam yükte 40 derece diye sallayınca milletde alıyor gidip

neden sallasınlar hocam bende h100i kullanıyorum boşta 25-30 derece 30 u geçtiğini görrmedim işlemci amd fx 8150 (4.2 ghz o.c ile ) %100 de 10 dakika çalıştırdım 42 dereceyi geçmedi

bence tüm yükte 10dk değil en az 1 saat çalıştır sonuçlar biraz daha farklı olabilir
    ürünü bir kullanıcı olarak değil test eden biri olarak bak daha tarafsız olarak bakmak lazım bende bu üründen kullandım gerçekler biraz farklı
    biraz daha detaylı incele sende bize birazcık hak vereceksin güzel sistem olabilir fakat süper değil

• Corsair C kullanıcısına yanıt
    iyi gunler corsair h100i v1 1.0.7 kullanıyorum corsair link son surum 4.9.1.23 surumu ıle fırmware update edemıyorum 1.1.3.. oncekı surum olan 3.2.5 yukledııgımde fırmware buluyo fakat wındows 10 fall update hata olusuyo ve kapatıyor kendını .. bana bır ozum onerınız varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.