Cihazı yeni aldım, üzerinde zaten sürülü termal macun olduğu için direk montajını yaptım. Sıkıntı olur mu ayrca macun sürmeme gerek var mıydı?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Merhaba,
Termal pasta ile geliyor, bu şekilde kullanabilirsiniz
Kaliteli bir macun mudur? Mx-4 ile değiştirmeye gerek var mı?
varsa elinde değiştir tabi
@CnZ Mx-4 vardı ama artık çok geç. Dün kendi macunuyla birlikte taktım. Yıllarca kule tipi soğutucuların montaj zorluklarıyla boğuştuktan sonra H100i'nin montajı çok kolay geldi. Macunu değiştirmem gerekirse de çok üşenmeden yapabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: 7Mhz
@CnZ Mx-4 vardı ama artık çok geç. Dün kendi macunuyla birlikte taktım. Yıllarca kule tipi soğutucuların montaj zorluklarıyla boğuştuktan sonra H100i'nin montajı çok kolay geldi. Macunu değiştirmem gerekirse de çok üşenmeden yapabilirim.
tahminimce 1-2 derece oynar ama eminim ki mx-4 kadar uzun ömürlü değildir üzerindeki macun. o yüzden istersen 2-3 ay sonra bi temizlik falan yaparken el atarsın
Aynen senin gibi düşünmüştüm, 1-2 derece sorun değil ama dayanıklılık önemli. İlk temizlikte değiştiririm büyük ihtimalle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme