Bildirim
H1Z1 (2015) [ANA KONU] (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tamda oyun arıyorken -
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
perşembe günü twitch te canlı yayın yapacaklar. yayında oyunu oynayacaklar, yani sadece soru cevap olmayacak.
http://www.twitch.tv/h1z1
bunu oyunu takip eden herkesin görmesi lazım. saati hakkında bilginiz var mı hocam? -
Daha öncede sorulmuş ama şimdi biz 20 $ verip alınca oyun ücretsiz olunca bize bir güzellik yapacaklar mı ? DayZ dönmesin bu iş...
Takip ediyorum gerçi olsada olmasada alıcaz gibi -
Gerçekten güzel bir oyun olacak gibi. Yerimizi alalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles
Daha öncede sorulmuş ama şimdi biz 20 $ verip alınca oyun ücretsiz olunca bize bir güzellik yapacaklar mı ? DayZ dönmesin bu iş...
Takip ediyorum gerçi olsada olmasada alıcaz gibi
daha belli değil ama oyun yavaş yavaş şekillendikçe o konuya da açıklık getirirler. bana göre bir güzellik olur sonuçta 5 değil 10 değil 20 dolar alacaklar -
net saat belli değil. ama kaydedecekler videoyu büyük ihtimal. gerek twitchten gerek youtubedan illaki izleriz.
oyunu alphada alıp almamama yarınki video karar verecek. eğer herşey daha temeldeyse yani oyunda adam gibi içerik yoksa almam. ama arabalar hazırsa(tek tip bile olsa), zombiler hazırsa(çok sayıda bugsız zombi), haritada binalar varsa ve içlerine girilebiliyosa(heryer ormandan ibaret değilse), silahlar varsa, karakter sistemi hazırsa(açlık susuzluk kan kaybetme vs.) alırım arada girer oynarım. eğer yoksa bunlar zaten alıp neyapacam. büyük ihtimallede craft ve ev yapma sistemi yoktur şuanda. varsa zaten beklemeye gerek yok çıktığı gibi alırız -
quote:
net saat belli değil. ama kaydedecekler videoyu büyük ihtimal. gerek twitchten gerek youtubedan illaki izleriz.
oyunu alphada alıp almamama yarınki video karar verecek. eğer herşey daha temeldeyse yani oyunda adam gibi içerik yoksa almam. ama arabalar hazırsa(tek tip bile olsa), zombiler hazırsa(çok sayıda bugsız zombi), haritada binalar varsa ve içlerine girilebiliyosa(heryer ormandan ibaret değilse), silahlar varsa, karakter sistemi hazırsa(açlık susuzluk kan kaybetme vs.) alırım arada girer oynarım. eğer yoksa bunlar zaten alıp neyapacam. büyük ihtimallede craft ve ev yapma sistemi yoktur şuanda. varsa zaten beklemeye gerek yok çıktığı gibi alırız
Twitch ler açık bekliyoruz :D -
Tam anlamıyla; ''Kapa çeneni ve paramı sömür, paramı al'' oyunu olacak gibi bir izlenim bıraktı oyun benim açımdan..
-
Bu oyun gayet güzel olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece 2 türkiye saati diyolar beyler kesin bilgi yayalım . -
quote:
Orijinalden alıntı: Scritous
quote:
Orijinalden alıntı: hmps
Gece 2 türkiye saati diyolar beyler kesin bilgi yayalım .
Tekrarini izlerim artik kanka
Edit: Beyler oyunu % 100 ciktiginda alacagim diyen kisiler beni eklerse grubu onceden olusturmus oluruz. Forumdan 2 kisi alacagiz kesin. DayZ deki gruba da almalari yonunde baski yapiyorum
Oyun ciktiginda f2p olacak zaten. Oyuzden forumun yarisini h1z1 komusunda gorursen sasirma e haliyle dayz alamayip orda burda bedava key dilenen bebelerde bu oyunda olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Scritous
quote:
Orijinalden alıntı: hmps
Gece 2 türkiye saati diyolar beyler kesin bilgi yayalım .
Tekrarini izlerim artik kanka
Edit: Beyler oyunu % 100 ciktiginda alacagim diyen kisiler beni eklerse grubu onceden olusturmus oluruz. Forumdan 2 kisi alacagiz kesin. DayZ deki gruba da almalari yonunde baski yapiyorum
ya gerçi Time : TBA yazıyor ama admin öyle yazdı öyledir heralde ben yine tetikteyim saat gece 12 - 1 arası burdan haber ederim :D -
Sonradan Free 2 Play olması bence kötü olmuş. Önüne gelen hileciler, çocuklar doluşur serverlara -
quote:
Orijinalden alıntı: Silent_Assassin
Sonradan Free 2 Play olması bence kötü olmuş. Önüne gelen hileciler, çocuklar doluşur serverlara
çok sağlam anti cheat sistemine sahip olucakmış biz öyle duyduk -
Göreceğiz bakalım -
john smedley, bugün biraz geç saatte canlı yayın yapacaz diyo. net saat hala belli değil
galiba bize göre bugün yapmayacaklar. çünkü onlarda saat çok erken. biz ancak yarın sabah izleriz gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 17 Nisan 2014; 22:24:45 > -
resmi duyuru geldi. saat 2 de başlıyo yayın. yayının yapılacağı yerde saat şuan 14:36. yayın 16:00 da başlayacak onlara göre. bize göre 2:00 oluyo işte. -
quote:
resmi duyuru geldi. saat 2 de başlıyo yayın. yayının yapılacağı yerde saat şuan 14:36. yayın 16:00 da başlayacak onlara göre. bize göre 2:00 oluyo işte.
yarın izleriz hocam zaten bsc koyar videosunu -
quote:
Orijinalden alıntı: alicnouma
quote:
resmi duyuru geldi. saat 2 de başlıyo yayın. yayının yapılacağı yerde saat şuan 14:36. yayın 16:00 da başlayacak onlara göre. bize göre 2:00 oluyo işte.
yarın izleriz hocam zaten bsc koyar videosunu
Ben acayip merak ediyorum biraz izleyip yatacam gerisini yarın izlerim artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X