Şimdi Ara

h61 chipsetli econ marka anakartım var rx580 x8 'de çalışıyor. Düşük fps alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem bilgileri:

i7 2600 işlemci.
    500 hdd
    8 gb 1600 mhz ram hi-level
    econ marka h61 1155 pinli econ marka muhtemelen çin malı anakart ( pcie x8 'de çalışıyor ne yaptıysak x16 olmadı)
    gtx 770 zotac 4 gb zotac edition

bu sistemle assasins creed odyssey'i high grafiklerde bazıları very high da 900p çözünürlükte 28-42 fps çözünürlükte oynadım.Ara Ara drop yiyordum dedim ki daha iyi bir sisteme geçeyim.

daha sonra şu değişiklikleri yaptım.

8 gb ram yerine 16 gb kingston fury 1600 mhz ram.
    240 gb ssd samsung evo
    rx 580 8 gb ekran kartı

şimdi bütün oyunları en üst grafiklerde oynuyorum 900p 'de ama olası fps değerlerinin altında olduğunu düşünüyorum.

shadow of tomb raider 900p ultra ayarlarda 30-52 fps arası alıyordum ortlama 38-42 fps görmeye başladım. youtube'da 1080p'de 75 fps ortalama ile oynayanlar var. just case 4'te 900 p ultra ayarlarda 45-50 fps alıyorum. adamlar 1080p'de 55-60 fps alıyorlar.h61 chipsetli econ marka anakartım var rx580 x8 'de çalışıyor. Düşük fps alıyorum.

acaba sıkıntı powerda mıdır yoksa anakartta mı veya ekran kartı mining kart idi onda mıdır?

h61 chipsetli econ marka anakartım var rx580 x8 'de çalışıyor. Düşük fps alıyorum. h61 chipsetli econ marka anakartım var rx580 x8 'de çalışıyor. Düşük fps alıyorum. h61 chipsetli econ marka anakartım var rx580 x8 'de çalışıyor. Düşük fps alıyorum.

• power bilgini görmedim nedir acaba ?
  • ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    Powerım 750 watt aerocool. Haklısınız unutmuşum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onurturan34 kullanıcısına yanıt
    dostum bana biraz ekran kartı gibi geldi çünkü bu oyunlar genelde ekran kartını yerler ama sen efeckleri ultra alsan bile işlemcinede yük biniyor bu yüzden bu droplar oluyor anlık yüklenmeler yaptıgı için bana kalırsa sistemi ryzen 5 2600 güncellemek en mantıklık gelen şey olcaktır powerın iyi anakart işlemci ram degiştir o ekran kartıyla işini görcektir bende eski sistemim var ko dan kalma modlamış xeon makina 750ti lı o makinada assains açtı senin gibi droplar yaptı artık yetmiyor gibi demek istedigim iyi forumlar dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.