Şimdi Ara

H61M-K anakarata SSD takabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar H61m-k anakartım var üzerine i7 3770 takılı ssd takabilirmiyim ve şu an Seagate Barracuda 7200 rpm kullanıyorum.

• Takabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sata ssd takabilirsin ama m2 ssd takamazsın

• Takabilirsin, ama sata 6gb/s girişine taktığına emin ol.

• kingocd kullanıcısına yanıt
    Sata 3g bağlantısı var sata 6g bağlanıtısı göremedim
  • o da olur,ama ssd den tam performans alamazsın %50 verimlilikle kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Yovyov

Sata 3g bağlantısı var sata 6g bağlanıtısı göremedim

sata 3.0 takman yeterli ama düz takıp kullandıysan yarı hızda çalışır , performans için biosdan sata AHCI modu bulup enable yapcaksın ,bunu yapınca ama senden tekrar format isticek ,bu şekilde format atıp kullanırsan iyi performans verir ssd , anakart AHCI mod yoksa mecbur düz kullancaksın ama o bile normal hardd hızından iyi ,mesela online oyunlara ben normal hardd 5,10 sn geçikme yaşarken ,ssd AHCI olmadan kullanımda 3 snde giriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahci mod vsr o anakartta h61 en dusuk anakarti kullandim onda vardi.

Sorunsuz kullanabilirsin ssd sata 3 hizinda çalışır. Cok iyi ssd elye gerke yok. Sadece kingstin v300 ve sandisk standart dan uzak dur yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt

hocam bende araştırma yapıyorum ama çok anlamıyorum aynı ana karttan bendede var siz biraz bilgisiniz, cihazımda i3 2120 işlemci 4gb ram 2 gb ekran kartı 1tb harddisk mevcut, cihazım çok yavaş 3 4 aydır evdeyim sıkıntıdan pugb mobile oynuyorum onu bile oynatmıyor ufaktan düşük bi bütçe ile cihazı nası topluyabilirim ssdnin bana oyunda yararı olur mu? birde hangi ssd yi almamı önerirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.