Şimdi Ara

H80İ FAN TAVSİYESİ ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdada pekçok arkadaşımın bu konuda sıkıntısı vardır herhalde h80i ile gelen corsair fanlar çok ses yapıyorlar ve acilen fan değiştirmek istiyorum cougar,noctua,typhoon fanlara baktım çok güzeller ama türkiye içi bulmak neredeyse imkansız noctuanın bikaç modeli dışında FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL nolur beni bu sesten kurtarın i5 3570k 4.4 çalıştırıyorum bana güçlü ve sessiz fanlar gerkemekte türkiyede bulabileceğim lütfen yardımmm..

• 4 tane noctua pwmli fan aldım çok memnunum bütçenizi aşmaz ise düşünebilirsiniz.
  • pocoloco P kullanıcısına yanıt
    noctua fanlar çok iyi inceledim

NOCTUA NF-P12 120mm 1300-900rpm, 54-37cfm, 19.8-12.6db

yeterli olurmu soğutması diye düşünüyorum inventus ta mevcut bu fanlar
  •  H80İ FAN TAVSİYESİ ACİL!

Vallahi bende h100i var 4 tane fan push-pull- ayrıca 2 kasa fanı yan ve egzost olmak üzere. Bütün fanlarım 1000 rpmde çalışıyor sıcaklıklar resimde görüldüğü gibi tabi overclocksuz değer. Ama Antalya sıcağınıda işin içine katarsak ki şu an sıcaktan koltuğa yapışmış durumdayım gayet iyi değerler. Tabi ben sessiz oldukları için noctuaları tercih ettim ama şimdiye kadar da ne sıcaklık sorunu ne de başka bir sorun yaşamadım ki 4.5 ghz de uzun süreler kullandım bu şekilde.
     H80İ FAN TAVSİYESİ ACİL!

• bir şey söylemek istiyorum o kadarda güçlü fanlara ihtiyaç olduğunu sanmıyorum , lakin elindeki cihazın pompasının limitleri belli radyatörü belli istediğin kadar güçlü fan taksanda etki edeceği 4-5 derecedir bana sorarsan tabi 5 derece az değil ama verilen ile alınana bakarsak kimine göre gereksiz , noktua fanlarda sağolsun senin cihazın parasında neredeyse , şu fanı önerecektim ama firebal zam yapmış 13tl idi bu
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=200200482

• quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

bir şey söylemek istiyorum o kadarda güçlü fanlara ihtiyaç olduğunu sanmıyorum , lakin elindeki cihazın pompasının limitleri belli radyatörü belli istediğin kadar güçlü fan taksanda etki edeceği 4-5 derecedir bana sorarsan tabi 5 derece az değil ama verilen ile alınana bakarsak kimine göre gereksiz , noktua fanlarda sağolsun senin cihazın parasında neredeyse , şu fanı önerecektim ama firebal zam yapmış 13tl idi bu
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=200200482

pu fanları push pull şeklinde radyatöre monte edebiliyormuyuz içeriden dışarı şekilde. Bu fanlarda aklımdaydı birde akasa viper almayı düşünüyordum.

• ha yok üstüne üflemeye takarsında diğer tarafa olmaz fanın yapısı buna izin vermez zaten 28tl olmuş başka bişiler bakmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.