Şimdi Ara

H96 MAX RK3318 4gb ram 64 gb rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı test ettim , düşük bütçeli RK3318 işlemciyi dengelemek adına 4gb ram ,2.4/5.0 wifi,bt 4.0, bol hafıza , baglantı noktaları , şık görünüm vs kullanılmış..,

Videoyu buradan da
    Mithat KILIÇyoutube
    H96 MAX RK3318, 4gb ram, 64gb rom, TV-BOX TEST Türkçe inceleme (with subtitles)
    https://www.youtube.com/watch?v=5im4nM2ePk4&feature=youtu.be
    izleyebilir yorum yaparak i abone olarak bu tür videoların devamı için destekleyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 15 Mart 2020; 18:0:49 >

• Bu ürün diğer H96 modelleri gibi fazla sorunlu mu acaba ısınma/donma şeklinde? Okuduğum kadarıyla yük altında yaz mevsiminde 100 dereceye kadar ulaşıyor çip ve içini açıp heatsink/termal pad veya fan bağlamak gerekiyor :(

Fiyat/özellik çok iyi duruyor kağıt üstünde zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Temmuz 2019; 20:34:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Selamlar , videoda da bahsettiğim gibi 4k videolarda minik minik takılmalar gordüm ve çekingen davrandım, az işlemci isteyen oyunlarda da kasınca bu cihazın performans bekleyenler için olmadığına karar verdim..
    Ote yandan 1080p de ve sorun yok, beach buggy tarzı oyunlar da ok , iki kanal wifi, bt 4.0, android 9.0 gibi artıları ve hesaplı fiyatı var.Rockchip sıcak çalışıyor evet, ama sıcak bir yerde iseniz 15-20TL lik mini notebook soğutucusu işinizi gorecektir.
    Sonuç : beklentileri düşük tutacaksanız alın, eğer 4k vs izler asphalt vs oynarım derseniz uzak durun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Selamlar , videoda da bahsettiğim gibi 4k videolarda minik minik takılmalar gordüm ve çekingen davrandım, az işlemci isteyen oyunlarda da kasınca bu cihazın performans bekleyenler için olmadığına karar verdim..
    Ote yandan 1080p de ve sorun yok, beach buggy tarzı oyunlar da ok , iki kanal wifi, bt 4.0, android 9.0 gibi artıları ve hesaplı fiyatı var.Rockchip sıcak çalışıyor evet, ama sıcak bir yerde iseniz 15-20TL lik mini notebook soğutucusu işinizi gorecektir.
    Sonuç : beklentileri düşük tutacaksanız alın, eğer 4k vs izler asphalt vs oynarım derseniz uzak durun .
    Çok teşekkür ederim. Kanalınıza da abone oldum. İyi çalışmalar dilerim hocam. Saygılar.

• Teşekkürler, çekilişe de katılın o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Teşekkürler, çekilişe de katılın o zaman.
    Katıldım hocam. Yorum yazdım. Beğeni attım. Hayırlısı artık :)

• H96 MAX RK3318 4gb ram 64 gb rom

Ne yapmam gerek lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar inceleme için teşekkürler elinize sağlık hocam.

incelemeden çok alttaki yorumları okudum. Herkese ayrı ayrı bunu almayın başka alın tavsiye etmiyorum demişsiniz usanmadan H96 MAX RK3318 4gb ram 64 gb rom  

Biz de çok incelemeden almış bulunduk. 1080 bile değil 720p monitörde kullanılacak. Kullanım alanı netflix, bein vs gibi dizi film uygulamaları kodi, stremio filan belki. Düşük çözünürlükte aşırı ısınma durumu azalır diye düşünüyorum ama ısınma dışında da problemleri bulunuyor mu? Kullanım amacı doğrultusunda sıkıntı yapar mı acaba?

yaklaşık 3 senedir kullandığım Amlogic S905W çipli şu standart x96mini lerden var mesela yavaş filan ama işimi görüyor. Aynısı olmadığı için şimdi bunu aldık. Onun verdiğini de veremez mi bize hocam o kadar mı sıkıntılı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.