Şimdi Ara

H96 MAX ses problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde kullandığım televizyon Samsung LE37C530F1W LCD tv,H96 Max cihazımız kutusundan Android 7.1.2 versiyonuyla geldi.Kutudan çıkarttığım şekliyle ve hiçbir ayarıyla oynamadan denedim,fakat hiçbir şekilde ses alamadım.HDMİ kablolarından şüphelenerek bu denemeyi farklı bir kablo ile de yaptım.Sonuç aynı.

Devamında cihazımızı farklı model birkaç LCD TV'de her iki HDMİ kablosunu da kullanarak denedik.Problem yok cihaz taş gibi....

H96 MAX cihazım ile birlikte yanıma farklı bir uydu cihazı alarak eve döndüm.Televizyonumun yazılımını yükselttim ve fabrika ayarlarına döndüm.Beraberimde getirdiğim diğer uydu cihazını her iki HDMİ kablosuyla denedim.Sonuç gayet normal,problem yok.

H96 MAX bağlayıp denediğimde ise sorun yine aynı.Görüntü var fakat ses yine yok.

Konuya ve beraberinde probleme hakim arkadaşlarımızın gerek tv gerekse de cihaz üzerinde yapılması gereken yazılımsal ve donanımsal ayarlar konusunda yardımlarını bekliyorum.

H96 MAX ses problemi?
     H96 MAX ses problemi?
     H96 MAX ses problemi?
     H96 MAX ses problemi?
     H96 MAX ses problemi?
     H96 MAX ses problemi?

• Bu cihazı bende aldım aynı sorunu yaşıyorum. İnşallah yakın zamanda sorun çözülür yoksa cihazı geri vermeyi düşünüyorum.
  • Bende aynı cihazdan var ses problemi hiç yaşamadım. 2 tv bir projektör de denedim, sizin tv ayarlarını değiştirerek yapabileceğinizi düşünüyorum. BODUR AYNI PROBLEMİ YAŞAMIŞTI, TV AYARLARINI DEĞİŞTİRİP DÜZELTTİ. AMA NASIL YAPTIĞINI BİLMİYORUM. BU ARADA CİHAZINIZ HAYIRLI OLSUN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşk ederim dostum.Bodur ark sordum umarım sorunu çözeriz. İnş hayırlı olur :)
  • Merhaba;

Yakın zamanda çin den rk3328 H96 max+ anroid tv box aldım. Kutu çalıştırdım görüntüler de hiçbir problem yok. Fakat hiç ses gelmiyor. Youtube da video açıyorum ses yok.

Choremedan youtube a girip video açıyorum görüntü var ses yok. Kullandığım televizyon pihilips 55puk7100 android tv. Önce hdmi kablodan şüphelendim ve başka bir hdmi kablo ile çalıştırdım ses yok. Acaba televizyonun hdmi çıkışlarında mi bir sorun var dedim ve tivibu uydu alıcısını tvdeki bütün hdmi çıkışları ile test ettim ses ve görüntüde bir sıkıntı yaşamadım. Siz tv box da ki ses sorununu çözdünüz mü acaba? Lütfen bana yardımcı olun. Dilerseniz bana whatsapp dan ulaşabilirsiniz. Volkan 0555 726 97 04

• Merhaba;

Yakın zamanda çin den rk3328 H96 max+ anroid tv box aldım. Kutu çalıştırdım görüntüler de hiçbir problem yok. Fakat hiç ses gelmiyor. Youtube da video açıyorum ses yok.

Choremedan youtube a girip video açıyorum görüntü var ses yok. Kullandığım televizyon pihilips 55puk7100 android tv. Önce hdmi kablodan şüphelendim ve başka bir hdmi kablo ile çalıştırdım ses yok. Acaba televizyonun hdmi çıkışlarında mi bir sorun var dedim ve tivibu uydu alıcısını tvdeki bütün hdmi çıkışları ile test ettim ses ve görüntüde bir sıkıntı yaşamadım. Siz tv box da ki ses sorununu çözdünüz mü acaba? Lütfen bana yardımcı olun. Dilerseniz bana whatsapp dan ulaşabilirsiniz. Volkan 0555 726 97 04

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.