< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
H96 Pro Plus, max ve diğer S912 Box Kullanıcıları ve Yardımlaşma (43. sayfa)
-
-
Cevaplar için sağol Agronur17 -
-
Arkadaslar selam. Elimde h96 pro plus var. İlk basta mavi ışık ya yanıp sönüyordu ya da hiç yanmıyordu( ben cihazı böyle ucuza aldım bilerek yazılımsal rom hatası vardır hallederim diye) Usb adaptör falan derken çözdüm mavi ışık yanıyor ama bu seferde ekrana görüntü gelmiyor. Led monitor vardı 22" ondada açamadım. İşin garibi usb burning tool ile romluyorum %2 dolup hata veriyor. Yaşayan çözen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende fanı x96 mininin arkasını kesip içine yerleştirdim en azılı uygulamada bile 60ın üzerine çıkmıyor sıcaklık. Bende h96 pro bir açılsa onada yapacamda acamadım
Ekrana görüntünün gelmeme sebebi kullandığın adaptörün yeterli voltajı boxa iletememesinden kaynaklanabilir. Muhtemelen 5V 2A'lik adaptör kullanıyorsundur. 5V 3A'lik kaliteli bir adaptör sorununu çözecektir. -
Adaptörü yeni aldım 5v 3A zaten onu takınca yanmaya basladı ama görüntü yok -
Bu romu kur. En azından ekrana görüntü romdan dolayı mı gelmiyor, yoksa boxta donanımsal bir sorun mu var anlarsın.
Elinde 5V 3-4 A farklı bir adaptör varsa onunla da dene derim. Bazen kaliteli bir 5V 2A'lik adaptörler iş görüyor.
Coreelec yuklemesinde usb kablo lazim degil. 2 gb lik bir sd card bile olur. Flash disk ile de oluyor. Coreelec sayfasinda islemciye ozel img dosyasi var onu Rufus ile bilgisayardan karta yazdıyorsun.
Sonra karti, flash diski takip cihazi calistiriyorsun. Box direk Coreelec uzerinden calisiyor. Yani boxdaki rom devre dışı. Flash diski çıkardığında boxtaki rom çalışıyor.
Coreelec rom yükleme videosu
-
Beceremedim cihaz çöp herhalde bi kaç gün daha uğrasayım bakayım -
arkadaslar bi sorum olacak yukardaki cihazi aldim.. yanliz google playden uygulama yukluyorum. wifi sifre ve ayarlarini yapiyorum.. kisacasi ayarlama yapiyorum.. bi kac gun sonra cihaz ilk alindigi gune donuyor. bakiyorum tum uygulamalar gitmis ve wifi vs ayarlamalar silinmis.. neden olabilit.. tesekkurler.
H96 MAX 4K android 8 yuklu 4GB ROM 64 GB RAM
cihaz bulgileri bu sekil.. wifi-bluetooth var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebeto016 -- 18 Ağustos 2020; 12:9:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi akşamlar.h96 max pro cihazımda her açışımda tarih ve saat ayarları 2018 e dönüyor ve tarih ve saati düzeltmeden internete bağlanamıyorum.Bunun çözümü için Yardımcı olabilir misiniz?
Likteki video yardımı ile coreelec romu yüklemeye çalıştım fakat her seferinde yükleme sonunda hata verdi. Usb belleğe boot etmiştim romu. Romdan vazgeçtim cihaz normal android ile de başlamıyor. Her açılışta upgrading ekranı ile açılıyor ve sonunda da hata veriyor. Acil yardıma ihtiyacım var.quote:
Orijinalden alıntı: ettu
Bu romu kur. En azından ekrana görüntü romdan dolayı mı gelmiyor, yoksa boxta donanımsal bir sorun mu var anlarsın.
Elinde 5V 3-4 A farklı bir adaptör varsa onunla da dene derim. Bazen kaliteli bir 5V 2A'lik adaptörler iş görüyor.
Coreelec yuklemesinde usb kablo lazim degil. 2 gb lik bir sd card bile olur. Flash disk ile de oluyor. Coreelec sayfasinda islemciye ozel img dosyasi var onu Rufus ile bilgisayardan karta yazdıyorsun.
Sonra karti, flash diski takip cihazi calistiriyorsun. Box direk Coreelec uzerinden calisiyor. Yani boxdaki rom devre dışı. Flash diski çıkardığında boxtaki rom çalışıyor.
Coreelec rom yükleme videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=T8PWZKcNEvo
https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
Hocam coreelec taktiginiz flash ya da sdcard icinde calistigi icin ya yuklerken hata yapiyorsunuz ya da cihazda donanim arizasi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla anlamadım hocam. Her seferinde yarıda kaldı, hatta usb ye çıkarınca her seferinde upgrading ekranında takıldı kaldı, cihaz açılıl ekranına gelmedi. Korktum bozuldu diye. Kendi kendine 5-6 defa yeniden başlattı, Allah tan normal açılışa geldi cihaz. Cihaz ilk mesajdaki romu atayım dedim onu da beceremedin Şu an orjinal romu ile idare ediyırum, vazgeçtim ben.quote:
Orijinalden alıntı: Agronur17
Hocam coreelec taktiginiz flash ya da sdcard icinde calistigi icin ya yuklerken hata yapiyorsunuz ya da cihazda donanim arizasi var.
bu cihazın passthrough performansı nasıl acaba? kodi de düz geçiş yapabiliyormu?
-
Arkadaşlar H96 max Wifi problemini çözen var mı?
Yabancı forumları detaylı inceledim problemi yaşayan çok kişi var ama çözüm bulamadım.
-
herkese merhaba,
forumun sessiz takipçilerinden biriyim.
H96 Max X2 cihazım var. Bir senedir sorunsuz kullanıyordum.
Geçen hafta cihaz görüntü vermemeye başladı. Işığı mavi oluyor ama görüntü yok.
cihazı resetledim, ama sonuç değişmedi.
Bunun üzerine yeniden firmware yüklemeye karar verdim ve bilgisayara AmlBurnTool yükledim.
img dosyasını açtım, start yaptım, cihazı bağladım.
Oldukça uzun bir süre ERASE yaptı, ama sonra yüklemeyi yapmadı.
Cihaz şu anda tertemiz, öyle ki win10 cihazı tanımıyor, AmlBurnTool da cihazı hiç görmüyor.
Ne yapabileceğim konusunda fikri olan var mı?
-
Muhtemelen senin boxun adaptörü bozulmuş. Rom atmadan önce keşke buradaki yorumları okuyup yeni bir adaptörle deneseydin. Geçmiş sayfalarda bu konu incelendi. Boxda rom silinmiş görünüyor.
Coreelec rom yükleyip romu çalıştırabilirsin sanırım.
Flash dosyasını (Coreelec rom) rufus ile micro sd karta yazdırıp (yada flash diske) kurulumu yaptıktan sonra micro sd kart yada flash diski boxa takıp çalıştırıyorsun. Yani rom boxtan değil de flash diskten çalışıyor. Bu şekilde çalışırsa boxa daha sonra uygun bir rom bulup flaşlarsın.
-
Elinize sağlık güzel olmuş. Benim cihaz hiç uygulama açmasam bile menüde gezinirken bile sık sık donuyor kaç kere format attım düzelmedi bu fanı taksam kesin çözüm olur mu
Boxa Play Storeden "Aida64" uygulamasını kur. Uygulamayı açıp Termalden boxun ısısına bak. 70-80 derecelerde dolaşıyorsa fan takman gerekir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X