Şimdi Ara

haaalaaa mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FeteLin0

quote:

Orjinalden alıntı: angmar55

silkroad çok karışık bi oyunmuş öle diyolar

aklın varsa hiç bulaşma
    ttnet e her gün sövüyoz
    erox burda çok anormal insanlar çıkabilir karşına dikkat et
    ayrıca kınaytçılar sro ya kötü diyolar igrenç görüntü kalitesi var iyy igrenç
    quest , pet vs. hepsini bizden çaldılar zaten.

knight çılar sro ya kötü mü diolar knight sanki çok güzelhmm burda bu söz devreye girioZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZama gene de sözümün arkasındayım pokemon ezik bi oyun

• 1. Konu çok saçma
    2. Sanane

• Silkroad'da Knight'da birbirinden beter...
    En iyisi Popomundo
  • quote:

quote:

silkroad çok karışık bi oyunmuş öle diyolar

aklın varsa hiç bulaşma
    ttnet e her gün sövüyoz
    erox burda çok anormal insanlar çıkabilir karşına dikkat et
    ayrıca kınaytçılar sro ya kötü diyolar igrenç görüntü kalitesi var iyy igrenç
    quest , pet vs. hepsini bizden çaldılar zaten.

benimki sınırsız olduğundan bana bi zararı olmuyo. knıght yı bende sevmiyom.

• ister sınırlı ister sınırsız ol
    dh deki en hızlı bağlantı benimki
    http://forum.donanimhaber.com/m_19546439/tm.htm
    tek başıma 1024 sınırlı kullanıyorum
  • quote:

ister sınırlı ister sınırsız ol
    dh deki en hızlı bağlantı benimki
    http://forum.donanimhaber.com/m_19546439/tm.htm
    tek başıma 1024 sınırlı kullanıyorum

bizim evde 2 tane pc var biri benim biri abimin. ortaklaşa yaptırdık yani aslında benim pc uçuyo da bakma 2 pc birleşince yavaşladı

• bide baktım resme o nebe ole indirme 0.8 kb bnmki bundan kat kat daha ustun sn de 108kb ram 1024 gb bide 2 pc birleştiği halde bole yoksa fark atardım şu anda 100 mb lık oyun program indirdim 12 dk sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melkor_V@l@r -- 9 Aralık 2007; 12:56:19 >
  • ama ne güzel bağlantı dimi benim gibi birçok insan silkroad oynamaya çalışıyor bu hzda maalesef
    tabi bi de ttnet e sövdüklerimiz , ömrümde hiç kimseye bu kadar sövmedim
  • quote:

ama ne güzel bağlantı dimi benim gibi birçok insan silkroad oynamaya çalışıyor bu hzda maalesef
    tabi bi de ttnet e sövdüklerimiz , ömrümde hiç kimseye bu kadar sövmedim

bende bi zamanlar söviyodum ttnet ye her gün saat 8 de 10 dk söviyom.kota yiyodu bende sınırdız aldım.iiki aimışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melkor_V@l@r -- 9 Aralık 2007; 12:58:39 >
  • VdsL uygun olursa ona geçmeyi planlıyoruz.
  • quote:

VdsL uygun olursa ona geçmeyi planlıyoruz.

adsl nin yeni modeli dimi.duymuştum.çok hızlı olduğunu söylüyolar.şimdiden sana hayırlı olsun.ben çıkıyom by hepinize ben biraz yicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melkor_V@l@r -- 9 Aralık 2007; 13:04:44 >
  • fiyatı da oranla pahalı olcak. sagolasin afiyet olsun bende ders çalışam bari.
  • Bu sözümü unutmayın beyler

bir zamanlar burada bu oyun arkadaşlarla hoş vakit geçirmek için, eşit ortamda herkes kendi yeteneklerine ve zekasına göre bir yol çizip kendi ortaya çıkardığı eseri diğer arkadaşlarıyla paylaşmak için kardeşlik içinde oynarlardı

seviye,güç gibi şeyler çok da önemsenmezdi herkes aynı ağacın birer meyveleri gibiydi aralarında ki tek fark bazıları daha üstlerde ortaya çıkarken diğerleri daha altta çıkıyordu ama sonuçta hepsi aynı ağacın meyvesiydi.

ne zaman ki sizler burda ki bu düzeni bozdunuz işte o zamandan beri artık çöküş dönemi yaşadı burası.
  • quote:

quote:

VdsL uygun olursa ona geçmeyi planlıyoruz.

adsl nin yeni modeli dimi.duymuştum.çok hızlı olduğunu söylüyolar.şimdiden sana hayırlı olsun.ben çıkıyom by hepinize ben biraz yicem..

le orti dur konu nerden nereye geldi bune benimkide sınırsız silk roadı oyndadım güzel ama çok karışık cve bn sevmedim ko da güzel ben şuan metin2 oynuyorum herkese de tavsiye ederim türkçe servrei yapılmış bir oyun ve içinde türkç eko nuşuyosnuz herşey türkçe ve oyun güzel

müziği dışında süt bebekler gibi melodi çalıyo :d

• bugün üçüncü ama Sanane:.!.:.!.:.!.:.!.:
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis_serhat

Bu sözümü unutmayın beyler

bir zamanlar burada bu oyun arkadaşlarla hoş vakit geçirmek için, eşit ortamda herkes kendi yeteneklerine ve zekasına göre bir yol çizip kendi ortaya çıkardığı eseri diğer arkadaşlarıyla paylaşmak için kardeşlik içinde oynarlardı

seviye,güç gibi şeyler çok da önemsenmezdi herkes aynı ağacın birer meyveleri gibiydi aralarında ki tek fark bazıları daha üstlerde ortaya çıkarken diğerleri daha altta çıkıyordu ama sonuçta hepsi aynı ağacın meyvesiydi.

ne zaman ki sizler burda ki bu düzeni bozdunuz işte o zamandan beri artık çöküş dönemi yaşadı burası.

osmanlının tarihi gibi valla

kardeş girme bu kadar derinden beya

sonuna kadar arkandayım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.