Şimdi Ara

HAARP PROJESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SS10

HAARP'ın neleri yapıp yapamayacağını bilmiyoruz, hiç bir zaman da bilemeyeceğiz. Ama kesinlikle masum bir proje değil.

Neler yaptığı ve yapacakları hakkında fikir yürütebiliyoruz fakat bunu bile baltalıyorlar. İnsanlar bununla ilgili dernek kurmuş, siteler açmış ben bir başlık açmışım çokmu? :)

Ülkemizde bu projenin ismini bile duymayanlar var hâlâ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lationem

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

HAARP'ın neleri yapıp yapamayacağını bilmiyoruz, hiç bir zaman da bilemeyeceğiz. Ama kesinlikle masum bir proje değil.

Neler yaptığı ve yapacakları hakkında fikir yürütebiliyoruz fakat bunu bile baltalıyorlar. İnsanlar bununla ilgili dernek kurmuş, siteler açmış ben bir başlık açmışım çokmu? :)

Ülkemizde bu projenin ismini bile duymayanlar var hâlâ...

Bu gibi durumlar hakkında 3 tip insan vardır.

1.si, her olaya abartı yaklaşıp sürekli komplo teorileri üreten ve dünyanın bu teorilerle döndüğünü düşenen tipler. Gününü gecesini bunlarla uğraşarak geçirir.
    2.si, her komplo teorisine "ya yoh artık de get başgasına anlat" diyerek duvar çeken tipler. Bunlar her zaman görünen neyse o'dur diye değerlendirir, 'ya böyleyse?' diyenlere önyargı ve yüksekten bakarak yaklaşır.
    3.sü, her olayı inceleyip, mantık sınırları içinde değerlendirir. Bu tip insanlar her şeyi, herkesi dinler ama bildikleriyle gördüklerini birleştirip, akla mantığa uygun hareket edip %50 şüphe duyar, %50 inanmaz.

Hep böyleydi, her zaman da böyle olacak.

• SS10 kullanıcısına yanıt
    Sanırım ben 4. oluyorum, 1 ve 3 karışımı birşey..
  • Bildiğim kadarıyla şu anda kapalı.İnternet sitesi kapatıldı bir kaç ay önce.Çalışıyorda olabilir ama bence kapalı çalıştırmaya bütçe olmadığı için kapatıldı lafını duymuştum
  • tipik komplocu türk insanı
  • quote:

NELER YAPABİLİR?

1)      İklim değişebilir.
    2)      Kutupları eritebilir ve yerinden oynatabilir.
    3)      Ozon tabakası ile oynanabilir.
    4)      Deprem yapılabilir.
    5)      Okyanus dalgalarını kontrol edebilir.
    6)      Dünyanın enerji alanları ile oynayarak,insan beyni kontrol altına alınabilir.
    7)      Radyasyon yaymayan termonükleer patlama oluşturulabilir.

yalan bilgi! bilim bölümünde işi yok mesajı silin!
    1-iklim değiş-ti-re-mez. haarp rf çıkış gücü ne kadar bilgin var mı? 3megawatt. ortalama fırtınada çıkan güç ne kadar hiç fikrin var mı? 500gigawatt hadi bunu trigger etmek için bile en az binde biri güç vermen lazım 500megawatt nerde 3megawatt nerde
    2-buzullara ne kadar enerji lazım hesaplayabilinmi komik olma
    3-o3 gazının ne olduğunu bilinmi?
    4-4.0mag depremde 20gigajoule enerji çıkar değil tnt metric ton yanlış almışım 3.5magdan anca anca o kadar çıkar 4.0bile değil komik olma
    5-buzul yetmedi bi de okyanus
    6-article journal yayın ne olsa razıyım kanıtların nerde?
    7-artık konuyla alakasını zaten geçtim thermonuclear fusion yapcaksın emissive radiation sıfır olcak ha bu kadar dayanabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirefokkes -- 9 Aralık 2013; 23:28:54 >

• pirefokkes kullanıcısına yanıt
    Emin değilim, ilk defa araştırdım ama wikipedia'ya göre 63GJ'ya denkmiş 4.0 büyüklüğündeki deprem. Nedir doğrusu?http://en.wikipedia.org/wiki/Richter_magnitude_scale
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

Emin değilim, ilk defa araştırdım ama wikipedia'ya göre 63GJ'ya denkmiş 4.0 büyüklüğündeki deprem. Nedir doğrusu?http://en.wikipedia.org/wiki/Richter_magnitude_scale

enerji sonucu erg biriminden log10(E)=1.5M+11.8 benim yaptığım hesapta önce tnt equivalent çevirdim metric ton us ton aldığım yanlış yazdığım 20gigajoule yanlış 60gigajoule olması gerek sağol kardeş ama kaynağın hiçbir zaman wiki olmasın kardeş
    richterin article:http://www.annalsofgeophysics.eu/index.php/annals/article/view/4588/4656
    Annals of Geophysics, [S.l.], v. 53, n. 1, p. 7-12, feb. 2010. ISSN 2037-416X
    bu da bilimsel değil ama en azından hesabı doğru kaynak:http://www.cwp.mines.edu/~john/empirical.pdf

Asıl ben teşekkür ederim. Sayenizde ben bir şey öğrendim. Bu HAARP için güvenilir bir kaynağınız var mı peki 3 megawatt için vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

Asıl ben teşekkür ederim. Sayenizde ben bir şey öğrendim. Bu HAARP için güvenilir bir kaynağınız var mı peki 3 megawatt için vs?

haarptan çıkan şeyleri pek publish etmiyor amerikalılar çevredeki ölçümlerden tahmin ediyoruz rf çıkışını 3 hesaplayan var 4 hesaplayan var bikaç araştırmacı 3.6 diye yayınladı geçenlerde zaten 3 değil 10 da 20 de olsa yukardaki hiçbirşeyi trigger edemez
    3.6megawatt ölçümü:http://vlf.stanford.edu/sites/default/files/publications/2008-08.pdf
    JOURNAL OF GEOPHYSICAL RESEARCH, VOL. 113, A10201, doi:10.1029/2008JA013157, 2008

Tamamdır hocam, teşekkür ederim link için.
    Yorumunuz için teşekkürler, haarp hakkında ulusal yayın yapılması yasak olduğu için bu kadarı bulunabiliyor fakat 3megawatt olmadığınada eminim, sizde emin olun ki yetkililer açıklama bile yapsa onu gidip tesside ölçmedikce bilemeyeceğiz... Ayrıca insan beyninin radyoaktif dalgalara karşı hassasiyetinide duymuşsunuzdur illaki insan beynini kontrol eden birşey iklimmi değiştiremeyecek?

Sert tavrınız ve baltalama çabalarınızdan ötürü ayrıca teşekkür ediyorum.
  • quote:

Yorumunuz için teşekkürler, haarp hakkında ulusal yayın yapılması yasak olduğu için bu kadarı bulunabiliyor fakat 3megawatt olmadığınada eminim, sizde emin olun ki yetkililer açıklama bile yapsa onu gidip tesside ölçmedikce bilemeyeceğiz... Ayrıca insan beyninin radyoaktif dalgalara karşı hassasiyetinide duymuşsunuzdur illaki insan beynini kontrol eden birşey iklimmi değiştiremeyecek?

Sert tavrınız ve baltalama çabalarınızdan ötürü ayrıca teşekkür ediyorum.

baltalama çabası mı? neyi baltalamak? sen bilimi baltalarken iyi mi hiçbirşey baltalamıyorum bilim bölümünde bilimsel gerçekler yazılır insanları yalanlarla kandırma yeri değil bura 3 değil 30 olsa hiçbirşeyi trigger edemez bunun da nesini anlamadın o kadar hesap gösterdik hem o metal direk antenlerden o kadar rf enerji geçir de göreyim orda metalin kalınlığı belli kapasitesi belli onu geçtim bu gücü çıkarabilen power amp bul yine göreyim

• Kaçııııın! İlerde AM radyo vericisi var deprem olacak!!! Buzlar da erimeye başladı!!!

HAARP ve bunun gibi kısa dalgada yayın yapan sistemlerin etkilerinin öyle olduğundan emin misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

konu başlığındaki videolara da bakayım dedim, daha ilk dakikadan palavrayla başladı, 140 km hızında bir fırtına vurmuş istanbulu güya. istanbul'da bugüne kadar 80 km'yi aşan bir fırtına tespit edilmemiştir.
    haarp gemisi demiş bir de. bunlara inananlar gerçekten utanmalı.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sea-based_X-band_Radar

cidden vakit kaybı.

Cevap geç olacak ama sanki haarp'de çalışan ve bunları saklamaya çalışan biri gibi bir izlenim uyandırıyorsun? Tmm hurafeler cahil insanlar saçma sapan şeyler uyduruyorlar ama fanatik takımlı gibi savunuyorsun. Ayrıca 140km'yi bilemem ama geçen sene 110km'lik fırtına istanbulda yaşandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Brain

quote:

konu başlığındaki videolara da bakayım dedim, daha ilk dakikadan palavrayla başladı, 140 km hızında bir fırtına vurmuş istanbulu güya. istanbul'da bugüne kadar 80 km'yi aşan bir fırtına tespit edilmemiştir.

cidden vakit kaybı.

Cevap geç olacak ama sanki haarp'de çalışan ve bunları saklamaya çalışan biri gibi bir izlenim uyandırıyorsun? Tmm hurafeler cahil insanlar saçma sapan şeyler uyduruyorlar ama fanatik takımlı gibi savunuyorsun. Ayrıca 140km'yi bilemem ama geçen sene 110km'lik fırtına istanbulda yaşandı

evet haarp'ta çalışıyorum.

birileri internete, saf insanlar inansın diye palavra dolduruyor, bazıları da balıklama atlıyor üzerine.
    ayrıca geçen sene öyle bir fırtına olsaydı meteoroloji bunu kaydederdi.

mantıklı ve gerçeklere dayanan hiçbir şey söyleyemedikleri için karşı çıkıyorum tabi. internette her gördüğüne inanmayı sevenlere karşıyım.

• quote:

quote:

quote:

cidden vakit kaybı.

birileri internete, saf insanlar inansın diye palavra dolduruyor, bazıları da balıklama atlıyor üzerine.

mantıklı ve gerçeklere dayanan hiçbir şey söyleyemedikleri için karşı çıkıyorum tabi. internette her gördüğüne inanmayı sevenlere karşıyım.

Kardeşim dediğin herşeye katılıyorum fakat tek karşı çıktığım şey geçen sene 110km lik fırtına oldu. Mile ile km karıştırmıyorsun değil mi? İstanbul da oturuyorum ve geçen sene balkon çatı herşey uçmuştu. İyi biliyorum yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

cidden vakit kaybı.

Kardeşim dediğin herşeye katılıyorum fakat tek karşı çıktığım şey geçen sene 110km lik fırtına oldu. Mile ile km karıştırmıyorsun değil mi? İstanbul da oturuyorum ve geçen sene balkon çatı herşey uçmuştu. İyi biliyorum yani...

Rakam sallamadır. Mgm.gov.tr kayıtlarına göre 90 küsür km'lik bir maksimum ölçüm var. 110'u kim, nerede ölçmüş ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cidden vakit kaybı.

Rakam sallamadır. Mgm.gov.tr kayıtlarına göre 90 küsür km'lik bir maksimum ölçüm var. 110'u kim, nerede ölçmüş ki?

Vallahi haberlerde çıktı net hatırlıyorum 110km idi tam olarak . Neyse boşver. Şu konu konuşmaya değmez...

• Gencler sakin,proje iptal edildi kapatiliyor.(yada kapatildi bile)

Gerci amaclarina ulaşmişlardir,neler yapabilcegini vs ögrenmişlerdir.Deneyseldi yani durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 27 Mayıs 2014; 20:20:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.