Herkese selamlar... Gazetemizin internet sitesine haber sistemi bakıyoruz...İnternet'de bir çok sistem olması ile birlikte ücretli sistemlerin bi hayli pahalı olduğunu gördük... Bizim gazetemiz Irak'taki Türkmen kardeşlerimizin sesi..www.kerkukfeneri.com Şimdi arkadaşlar malum bunun için öyle geniş bir bütçeye sahip değiliz...Uygun miktarı tabi ki de verebiliriz... Bütçemiz 200-250 lira arası.. İstediğimiz tasarım şekli:http://www.konyayenigun.com/ Bize kim yardımcı olacak... Esenlikler
250 liraya öyle bir tasarımın ancak manşet scriptini alabilirsin. Kusra bakma ama o kadar ucuz değil bu iş.
TredeMark'in söylediği biraz ağır olmuş fakat haklı, Yazılım işi kolay iş değil.
Biz yazılmış istemiyoruz...Hazır sistem..
hem hazır sistem istemiyorsunuz hemde 250 tl veriyorsunuz iyiymiş bulursanız bende yaptırayım bir tane
quote:
Orijinalden alıntı: yigit89
Herkese selamlar... Gazetemizin internet sitesine haber sistemi bakıyoruz...İnternet'de bir çok sistem olması ile birlikte ücretli sistemlerin bi hayli pahalı olduğunu gördük... Bizim gazetemiz Irak'taki Türkmen kardeşlerimizin sesi..www.kerkukfeneri.com Şimdi arkadaşlar malum bunun için öyle geniş bir bütçeye sahip değiliz...Uygun miktarı tabi ki de verebiliriz... Bütçemiz 200-250 lira arası.. İstediğimiz tasarım şekli:http://www.konyayenigun.com/ Bize kim yardımcı olacak... Esenlikler
Burda daha ucuza yapıldığını mı zannettiniz. Bütçenizi tekrar oluşturun, gerekli yardımı yapalım.
sana ben yardımcı oluyum joomla üzerine istediğin gibi bir siteyi 200-250 tl ye yaptırabilirsin. bunun için r10.net sitesine git orada istediğini bulacaksındır.
sıfırdan bir sistemi 250 tl ye kimse çünkü yazılım emek isteyen birşey...
kendime bir haber sitesi tasarımı yaptım ASP 4.0 ile deneme amaçlı , bunun dizaynı var , database hazırlaması var , bir çok kodu var , en basit olarak admin paneli var , üyelik sistemi var ve güvenlik için açıkları kapatmak var , bunları düşünerek konu açın lütfen
Siz herhalde okumuyorsunuz ya da algılama güçlüğü çekiyorsunuz... Anladığım bu... Bir ayda yazılıyor diyorsun gir bakalım firmaların sitelerine ödeme yapıldıktan sonra 3 saat içinde siteniz teslim diyorlar... Yani hazır sistem anladınız mı ? paket yani ? bak gazisoft'ta buldum 149 lira..! şimdi anladınız mı ne demek istediğimi sevgili arkadaşlarım ?
quote:
Orijinalden alıntı: yigit89
Biz yazılmış istemiyoruz...Hazır sistem..
Bak arkadaş hazır sistem yazıyor okuyor musun? Ben yeniden yazılacak bir sistem demedim...
Konyayenigunde yazılmış değil hazır sistem..
Anlamadan etmeden konuşma..
Herkes ne yazmışsa onu okuyup bana cevap atıyorsunuz...
Bu işi bende biliyorum cahil değilim...Araştırdım,öğrendim...
Ücretsiz sistemleri gördüm,açık var diye istemedik..
anadoluweb.com da 499 lira benim istediklerim...sonra capitol medya var..
sıfırdan yazan kişi zaten firma değildir ya da büyük firmadır..o da burada bana yazma tenezülünde bulunmaz..
Benim istediğim linkteki gibi hazır paketti..
Olayı başka yerlere çekmeyin lütfen...
Forumda o kadar aç insan varki (TASARIMCI) Yakında linç etmeye başliyacaz elli , yüzlükleri(ne istediğini bilmeyen).
Şaka bi tarafa , güzel yakalamışsın hocam fiyat güzel, admin panel de gayet hoş ve anlaşılır.
Burada fitili ateşleyen TradeMark
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme