Şimdi Ara

Haber sunucuları ne kadar maaş alıyor (tartışıyoruz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
135.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Program başı 2500 tl aliyor ayda 50bin yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astrofizikçi kullanıcısına yanıt
    Program başı olmasın o ?

• Buyrun , 2007 haberi bu. 70 000 dolardan bahsediyor.

www.ajansspor.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.ajansspor.com/forum/printer_friendly_posts.asp?TID=1842

• ikide bir dedikleri insanlık ölmüş bi halt yaptıkları yok konuşmaktan
  • 35 Kağıt vardır
  • portakal denilen elemanın ne kadar kazandığını bilemem ama kimin tetikçisi olduğunu biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwasmadeforthis

Aylık 1500 lira + akbil + yemek

Ciddi olursak aylık 70-80 bin liradan az aldıklarını sanmıyorum.Bir keresinde Ali Kırca 'nın maaşını görmüştüm aylık 70bin dolar dı galiba. Aylık yaklaşık 200 bin lira kazanıyor yani. Bence haber spikeri olun. Çok ders calismaniza gerek yok. Eli yüzü düzgün bir insansaniz,diksiyonunuz iyiyse ve patronunuz ile aynı görüsteyseniz (öyle olmasa bile öyleymiş gibi yapabilirsiniz de ) haber spikeri olabilirsiniz. Hele bir de torpil varsa ,tebrikler ,zenginsiniz.
    Konuya girdim sıradan okuyorum bu mesaja kadar hort olduğunu farketmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

o değilde Fatih Portakal denilen adam bizim okulda öğretim görevlisi
    Genelde bu şekilde kurulan bir cümlede, bahsedilen kişiyi aşağılama durumu söz konusudur. Fatih Portakal'la ilgili olarak neden böyle bir yorum şekli seçtiğini merak ettim.
  • Mesleğin içindeyim. Aldığı para 14.000TL. NTV ankırmenide 2015te 16.000TL alıyordu. Abuk sabuk rakamlara inanmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanal d deki Buket Aydın bence en çok para kazanan spiker aynı zamanda iş adamıyla evlenmiş allah gözünü doyursun fakat çok paragöz biriymiş aynı zamanda nişantaşı üniveritesinde öğretim görevlisi

iş adamı olsam öyle güzel bi kadına spikerlik yaptırmam allah bilir günde kaç tane abaza mesaj atıyordur
    bi de herkesin tanıması sıkıntı önüne gelen konuşmaya çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Genelde bu şekilde kurulan bir cümlede, bahsedilen kişiyi aşağılama durumu söz konusudur. Fatih Portakal'la ilgili olarak neden böyle bir yorum şekli seçtiğini merak ettim.

Alıntıları Göster
    Yoo ben Fatih Portakal'ın haber sunuş tarzını seviyorum aşağılama durumu söz konusu değil.
    Neden böyle bir yorum seçtim?
    -Çünkü bende bizim okulda öğretim görevlisi olduğunu öğrenmiştim o zamanlar. Şaşırmıştım.

Genelde bu şekilde başlayan cümlede bahsedilen kişiyi aşağıla durumu söz konusu olduğunu nereden çıkardın?

• Aylik minimum 250 bin, adamların isi 1 saat haber sunmak degil ki. 3 5 diyenlere güldüm

• Merhaba arkadaşlar ben ABD devlet televizyonunda prime timeda haber sunan ünlü bir haberci sunariyim aylık 300 bin Kuveyt dinarı almaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leandrejose

Mesleğin içindeyim. Aldığı para 14.000TL. NTV ankırmenide 2015te 16.000TL alıyordu. Abuk sabuk rakamlara inanmayın.
    Rakam güncelmi?

• Adamın yatı var, aylık 6-7 bin TL alıyordur diye tahmin yürütmüşler ahahaha

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.