Şimdi Ara

habertürkü acın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: assassin creed

quote:

Orijinalden alıntı: dalkhanas

geçen seneki sıralamaları baz alarak terih yapamayacaksak neye bakarak yapacaz bence hiç sonuçlarıda açıklamasalardı kafamıza göre tercih yapsaydık işe bak

+1

Geçen senenin sıralamalarına göre yapamıcaksak neye bakıp yapıcaz herkez tercihlerimiz yanıcak diyo. Böyle bir saçmalık olabilirmi ösym böyle birşey olucağını niye açıklamıyor peki bu kadar kolay mı bu işler

senin tercihinin yanacağını söyleyen yok ki. adamların dediği senin gibi bu işten haberi olanlar değil,olmayanlar. adamın haberi yoksa gider 2,3 terch yapar endi sıralamasına yakın yerlerden.riske girer.onu anlatmaya çalışmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli kebap

quote:

Orijinalden alıntı: iyakşamlar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XRacer

geçen seneki sıralamaları baz alın elbet. sadece tercih listenizi esnek tutun bu sene. bir tercih kaosu olabilir diye düşünüyorlar çünkü bu sene her şey değişti.

adama gelirsek, haklı da baraj nasıl 165e düşer, düşse bile baraj altı kalan çok fazla olduğu için yapın bunu, 0.12 katsayısı gerekçesi tamamen hatalı olacaktır.

kilolu olan hocanın adını bilmiyorum ama programı baştan izledim harika konuştu.eğer programın tam linkini bulursam paylaşırım dostlar.

Hocamızın adı Cihat Şener.

evet şimdi hatırladım. o kadar güzel söylediki kuş gibi hafifledim.artık rahatım..bu hocayı trtden biliyorum geçen senelerden.bu adam yanılmaz

ne söyledi la bize de söyleyin :D habertürk açılmıyo yıldız tv'den bende. dondu kaldı.

• arkadaşlar izleme linkini koydum yukardan.zamanı bulun tahmini zaman 20:25 - 20:30 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

quote:

quote:

quote:

quote:

geçen seneki sıralamaları baz alın elbet. sadece tercih listenizi esnek tutun bu sene. bir tercih kaosu olabilir diye düşünüyorlar çünkü bu sene her şey değişti.

adama gelirsek, haklı da baraj nasıl 165e düşer, düşse bile baraj altı kalan çok fazla olduğu için yapın bunu, 0.12 katsayısı gerekçesi tamamen hatalı olacaktır.

kilolu olan hocanın adını bilmiyorum ama programı baştan izledim harika konuştu.eğer programın tam linkini bulursam paylaşırım dostlar.

evet şimdi hatırladım. o kadar güzel söylediki kuş gibi hafifledim.artık rahatım..bu hocayı trtden biliyorum geçen senelerden.bu adam yanılmaz

ne söyledi la bize de söyleyin :D habertürk açılmıyo yıldız tv'den bende. dondu kaldı.

sadece kaos ortamı yaratılmaya çalışıyor.öyle internette oturup bir şeyler yazarak öğrencilerin zihinlerini bulandırmaya çalışıyorlar.sadece 2011-2012 ile kıyaslama yapıyorlar ama önceki senelerle kıyaslama yapsalar onlarda doğruları görür dedi hocalar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

quote:

quote:

quote:

quote:

sadece kaos ortamı yaratılmaya çalışıyor.öyle internette oturup bir şeyler yazarak öğrencilerin zihinlerini bulandırmaya çalışıyorlar.sadece 2011-2012 ile kıyaslama yapıyorlar ama önceki senelerle kıyaslama yapsalar onlarda doğruları görür dedi hocalar.

Cihat hocaya güvenim sonsuz. Neyse umarım sonumuz hayırlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Barajıne düşürülmesi konusunda birşeyler söylendimi.İzleyen bi arkadaş lütfen bilgilendirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan536

Arkadaşlar Barajıne düşürülmesi konusunda birşeyler söylendimi.İzleyen bi arkadaş lütfen bilgilendirsin.

muhtemelen çarşamba günü barajı düşüreceklermiş ama hocalar karşıydı barajın 165e düşmesine
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Barajıne düşürülmesi konusunda birşeyler söylendimi.İzleyen bi arkadaş lütfen bilgilendirsin.

muhtemelen çarşamba günü barajı düşüreceklermiş ama hocalar karşıydı barajın 165e düşmesine

peki bu tercihlerle ilgili ne dediler?bir yol gösterdiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cursed92

quote:

quote:

peki bu tercihlerle ilgili ne dediler?bir yol gösterdiler mi?

acele etmesinler dedi sadece
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.