Şimdi Ara

Hacettepe (Beytepe) Kampüsü Fotoğrafları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tıp diş ecz beslenmediyetetik hariç hepsi burada.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Sağlık dışında geriye kalan bütün lisans programları burada, 2 yıllıkları bilmiyorum ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ikinize de

• Güzel kampüsmüş böyle bilmiyordum burayı

• güncel

• Sayenizde anılarım canlandı.2008-12 yıllarında sıhhiye -beytepe mekik dokudugumuz yıllar.Otostop kültürü devam ediyordu son girdiğimde.Otobus seferleri eskisi gibi az ise çok sıra bekleniyor kalabalık bir kampüs.Sosyal olanaklar öğrenci için yeterli.Burger-king, Starbucks,dönerci ivirzivr şok market vardı sanırım Aslı börek duruyorsa o da fena değildi.Bam denilen alan çimlerde siftinmelik arkadaş grubuyla takilmalik.Yurt pencereleri açık kalırsa gece baykuş girebilir odanıza bilginiz olsun.Yesilvadi aşıklar mekanı gibiydi.Aktuerya önü kafa dinlemeye birebir akşam özellikle.Beytepe mahallesinden kaçak girip ormanı geçerek arkadaşlari konserlere götürürdük eskiden öyleydi.Son olarak sihhiyeli damat beytepeli gelin kampüs hikayesi bitti.Hala Ankara'ya yolumuz düştükçe uğramayı ihmal etmeyiz.Kampus yerleşkeli üniversite seçin arkadaşlar apartmandan bozma yerlerde ömrünüzün en güzel yıllarını heba etmeyin.Bir abi tavsiyesi görürseniz naçizane.

• Ftrhüseyin kullanıcısına yanıt
    Kalabalık ve otobüs sorunları devam ediyor, hatta bazen 40 45dk yemek beklediğimiz de oluyordu, ama yine de sevdim bu kampüsü

• tekrar up

• upppp

• Kampüs kendi halinde değil aslında hocam sene başında bütün parkeleri merdivenleri falan yenilediler ama bina çok eski duruyor o olabilir

Ama içi güzel yani önemli olan da bu değil mi

• ACM Hacettepe de güzel bir video paylaşmış:
    instagram
    ACM Hacettepe on Instagram: "Selam Hacettepeli!💜Tatil sürecinde biz Hacettepe’yi çok özledik. Beytepe kampüsümüzden kısa görüntülerle sizlerleyiz!🤩 Kampüsteki favori yerin neresi? Yorumlarda bekliyor olacağız.💜#hacettepe #kampüs #beytepe #acmhacettepe #hacettepeliolmakayrıcalıktır"
    https://www.instagram.com/reel/CvNOxhkvn86/?igshid=OGY3MTU3OGY1Mw==

• Hocam genel olarak biri size Hacettepe'yi öneriyor musunuz (Tıp harici daha çok mühendislik üzerine) dese önerir misiniz

• Cengaver _adayı C kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer mühendislikleri bilmiyorum, cenge de başlamadım henüz ama gerek yaşıtlarım olsun gerekse üst dönemler, mezunlar olsun genel olarak beğenilen bir bölüm cs.
    Kampüs olaraksa yemek/ring sıraları bazen aşırı uzuyor ama onun dışında ben çok beğendim. Kulüpleri çok aktif ve kampüs çok büyük

Yani cs isteyenler için burası güzel bir üni/bölüm, seneye foruma girmeye devam edersem detaylıca anlatacağım ilk sınıfı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 27 Temmuz 2023; 21:40:42 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Takipteyiz hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.