Şimdi Ara

Hacettepe Bilgisayar müh HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET Arkadaşlar yaptığım araştırmalar sonucunda bu bölümün çok iyi olduğunu duydum. Acaba forumda Hacettepe Bilgisayar müh. bölümünde okuyan varsa bize biraz bilgi verebilir mi*
    Sonuçta burası bir teknik lise değil ama yinede mezunlarınında çok iyi yerlerde olduğunu duydum. Ve sanırım bir ödev, proje sistemi sayesinde eğitim sadece teoride kalmıyor. Bunların doğruluğu hakkında ve türkiyedeki en iyi bilgisayar müh. üniversiteleri hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Bu arada elektrik-elektronik müh. ve bilgisayar müh. arasındaki farklarıda yazabilirseniz(sonuçta ee müh. de program yazabiliyorlar)
    Erasmus programlarıda güzel. bakın:
    hacettepe ü.nin anlaşmalı olduğu üniversiteler (LİNK)
    Ve bilgisayar müh olduktan sonra yukarıdaki linkini verdiğim sayfada 366. sıradaki üniversiteye gitmek istiyorum. Ama ee müh. olarak yüksek lisans yaparsam bana ne kazandırır?
    Birde üniversitede amerikan futbolu oynamak istiyorum. Burasıda bunun içinde uygun
    Sizce tercihim nasıl ?

ÇOK SORU SORDUM BAŞINIZI AĞRITTIM AMA CEVAPLARSANIZ ŞU RAMAZANDA BENİ ÇOK MUTLU EDECEKSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invisible Inventor -- 13 Temmuz 2013; 22:28:06 >

• UP
  • UP
  • UP
  • bende bu sene sınava girdim ve sene boyunca araştırmalar yaptım... Dediğin doğru mezunları çok iyi yetişiyor ama son okuduğum yazılara ggöre hoca kalmamış hiç... Ee mühendisiliğinden farkı ise sen bunda program yazarsın çoğunlukla, donanımla pek uğraşacağını sanmıyorum zaten okullarda genelde programlama üst plandadır(Bir kaç üniv. hariç) . Ee de ise son sene elektrik üzerine ya da elektronik üzerine yoğunlaşıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3y_I3urak

bende bu sene sınava girdim ve sene boyunca araştırmalar yaptım... Dediğin doğru mezunları çok iyi yetişiyor ama son okuduğum yazılara ggöre hoca kalmamış hiç... Ee mühendisiliğinden farkı ise sen bunda program yazarsın çoğunlukla, donanımla pek uğraşacağını sanmıyorum zaten okullarda genelde programlama üst plandadır(Bir kaç üniv. hariç) . Ee de ise son sene elektrik üzerine ya da elektronik üzerine yoğunlaşıyorsun...

yani tam olarak ne yapıyoruz ee müh. de sadece ne biliyim işlemci mi tasarlıyoruz
  • UP
  • UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • Elektrik elektronik bir derya kardeşim... İşlemci ile kısıtlayamazsın bunu :) google amcaya sor bir bakalm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3y_I3urak

Elektrik elektronik bir derya kardeşim... İşlemci ile kısıtlayamazsın bunu :) google amcaya sor bir bakalm :)

tmm bi araştırıyım

Bu arada Google benim teyzem olur (Şaka ya şaka)
  • ya ben pek bir şey bulamadım ama siz birazcık anlatsanız hani çok uzatmadan
  • Arkadaşlar son kez UP lıyorum demekki forumda bilgisi olan yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.