< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HACETTEPE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (2. sayfa)
-
-
Onun ea olduğunu hatırlıyorum tm değil ve işin hazır olduğu gibi şeyler duymadım o bölüm hakkında pek bilgim yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim hocam tekrardan sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikler merhaba, Ben 2021 yılında yks sınavında ilk 4000 sıralama içine girmiş bir öğrenciyim ve tercihte yapmamam gereken bir tercih yaptım ve seneye de merkezi yatay geçiş planlıyorum. Kafamda Hacettepe bilgisayar mühendisliği ile İtü elektronik ve haberleşme müh(%30 ing) var. Matematikle aram çocukluktan beri hep iyiydi bu yüzden bilgisayar benim için doğru tercih olabilir gibi ama İstanbul ve İtü beni çok fazla kendine çekiyor.1) Özellikle itü mezunu olup yurtdışında nasıl bir iş imkanı kurabilirim? 2) tobb etü de okuyorum malumunuz okul 3 dönem son dönemi dondurmayı planlıyorum yatay geçişte sıkıntı yaratmaz değil mi? 3) Yurtdışına mühendis olarak adım atmış arkadaşlar nasıl bir yol çizdiniz kendinize anlatabilirseniz sevinirim.
Hocam siz hacettepeli olarak ne düşünüyorsunuz acaba bu konuda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X