Şimdi Ara

Hacettepe Bilgisayar vs TOBB Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle gelecek planlarımda yurt dışında çalışmak var. Tercih listemde TOBB'u yazıp yazmamakta kararsızım. TOBB'un Hacettepe'ye göre (araştırdığım kadarıyla) avantajları:

Aylık 1,5k burs

Ortak eğitim programı (Zorunlu 3 staj)/ (Hacettepe'de 2 zorunlu staj var.)

Hazırlığın araştırdığım kadarıyla Hacettepe'den daha verimli olması (+TOEFL)

Hacettepe'ye göre (araştırdığım kadarıyla) dezavantajları:

Kampüs

Sosyal etkinlikler

3 dönem eğitim (Bana göre eksi çünkü çok fazla efor demek. Yanlış anlaşılmasın elbette çalışmamayı kastetmiyorum. Sadece üniversite hayatımda sadece ders ve ödevlere yoğunlaşmak zorunda kalmak istemiyorum. Arada nefes almak da önemli bence. Biraz üniversite hayatı yaşamak istiyorum :) )

%30 İngilizce eğitim verilmesi (Hacettepe'de %100)

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Eğer Hacettepe ağır basarsa TOBB'un gelme ihtimaline karşın TOBB'u tercih listeme yazmayacağım. Yurt dışı imkanları olarak hangi üniversite daha yardımcı olur? (Bu arada lütfen başka üniversite veya bölüm önermeyiniz. Sadece iki üniversite arasında kıyas yaparsanız sevinirim.)

• Merhaba,kararın tabi ki sana aittir.Ama bir mezun olarak şunu söyleyebilirim ki;Merkez olarak çok iyi bir konumda.30Ağustos zafer parkına çok yakın.Kütüphane olarak Cumhurbaşkanlığı kütüphanesi yine çok yakın.Ortak eğitim çok çok büyük bir avantaj yaptığın kıyaslamaya göre.Bir ay az tatil yaparsın ama mezun olduktan işe girdikten sonra çok daha iyi bir yerde tatil yapma imkanı bulabilirsin diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle TOBB öneririm, Hacettepe ile aynı sınıfta görmen bile hata. Burs staj okul hakkında daha detaylı konuşmak istersen özelden yazabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.