Şimdi Ara

Hacettepe ceng yazdım pişman olur muyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yahya7818

Yanlış düşünüyorsunuz hocam ama saygı duyarım.

hayatı boyunca türkçe konuşmuş iki türkün 5 yıl boyunca, sıfır türkçe ile birbiriyle anlaşması doğru düşünce. 

bunu en son fransa tarafından sömürülen afrikalıların belgeselinde görmüştüm. onlar da kendi anadilleri yerine full fransızca eğitim alıyorlardı. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 19 Ağustos 2021; 19:0:36 >
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Pekala size şunu sorarım, ODTÜ İTÜ Boğaziçi falan niye %30 ingilizce eğitim vermiyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yahya7818 kullanıcısına yanıt
    İTÜ ' de %30 ingilizce veren bir sürü bölüm var

• hakanooo H kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar adına konuşuyorum.

İTÜ Bilgisayarin suanki bütün mezunlari %30 ingilizce mezunu ve hep iyi yerlere gelmisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanooo -- 19 Ağustos 2021; 19:4:31 >
    Hocam bakın madem %30 İngilizler çok iyi neden %100 e geçtiler. Salak mı bunlar ?

Mesele iyi yere gelip gelmeme değil zaten %30 ingilizce gören iyi yere gelemez demedim ben.

Populariteden dolayı

Aynen hocam koskoca İTÜ popülarite için eğitim dilini değiştirecek.

• eyupmenevse E kullanıcısına yanıt
    kesinlikle olmazsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • romario11111 R kullanıcısına yanıt

Keşke bir alternatifim olsaydı hocam ya ama hedef bilgisayar maalesef biraz sıralamamdan düşük yer yazıcam artık birkaç yıl içinde 3-4k dan alır diyip tatmin edeyim kendimi🥲

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahya7818

Pekala size şunu sorarım, ODTÜ İTÜ Boğaziçi falan niye %30 ingilizce eğitim vermiyor ?

itü'de de yüzde 30 ingilizce olan bölümler bulunuyor. ödtü, boun'da yok galiba ama burada esas olan bu okulların ne yaptığı değil. bu okullar sonuçta dünya üzerindeki en optimum eğitim kalitesine erişmiş her şeyi mükemmel yapan okullar değil. bu okulların her yaptığı yapılacak diye bir şey de yok. bu birinci sebep. ikinci sebep ise bu okullar zaten genel olarak çok üst düzey öğrenci kitlesine hitap ediyor. o yüzden amaç öğrenciyi maksimum şekilde kasmak. bu okullara giren insanlar tabii ki full ingilizce de eğitim alsa her türlü okulu bitirirler fakat ne olursa olsun anadili ingilizce olmayan bir birey, herhangi bir dersi en verimli şekilde kendi anadilinden dinlerken öğrenir. istediği kadar iyi ingilizce bilsin. aynı şekilde bu hocalar için de geçerli. hayatının önemli bir kısmını türkçe ile geçirmiş, ders dışında türkçe konuşan hoca bir an da ders başlayınca full ingilizce konuşmaya başlıyor. birkaç istisna hariç hoca da daha verimli bir şekilde anlatabilecekken bunu yapamayacak. ingilizce olacak tabii, olmasın gibi bir düşüncem yok ama bu "en az yüzde30" şeklinde olunca kesinlikle daha verimli olacaktır.

Hocam düzgün bir argüman sunmuyorsun. %30 İngilizce çok büyük bir dezavantaj demişsin ben de İTÜ ' yu ve mezunlarını örnek verdim. Çok büyük bir dezavantaj olsa mezunlarin nereye geldiklerinden ve ingilizce seviyelerinden anlasilirdi

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam.

Haklısınız hocam.

• merkezi yatay geçiş kapın var, pişman olmazsın , olursan bunu kullanırsın
    hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürlerr😊😊

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.