Şimdi Ara

HACETTEPE DİŞ HEKİMLİĞİ HAKKINDA SORULARINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam siz çapa ingilizce bölümünden misiniz
  • Hocam özelde ve devlette ort kazançlar hakkında bilgi verir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seneye umarım orada olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

Hocam ben Hacettepe düşünüyorum fakat ülkenin durumu malum. Bir gün yurt dışına gitmek zorunda kalırsam türkçe diş hekimliğinin bana bir eksisi olur mu? İngilizce okumanın büyük avantajları var mı, varsa neler?

• Ben Türkçedeyim.

• Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

uzman değil, diş tabibi için veriyorum aralığı.

adsm/devlet hastanesi: 6963 tl + döner + ek sabit vs + dil, bölge tazminatı + prim bu eklere göre değişir. çocuk eş durumuna göre de. adsm'de daha çok döner alırsınız. ortalama 7-10 bin tl. (8/1 başlangıç derecesi)

dus(uzmanlık asistan): 657'ye tabii memursunuz, arş görevlisi oluyorsunuz yerleştiğiniz anabilim dalında. 7/1 derecesiyle. 6986 tl maaşları var, tabi ilave alan prim/döner yerleri var. nöbet vs olanlar var. 7-10 bin tl diyebiliriz yine.

özel: tecrübene, bölgeye, mezuniyetinden geçen süreye göre çok değişir. 5 bin tl'den başlar üst limiti yoktur. genelde sabit maaş fix + yüzde verilir. yani çalıştığın işin %30'u + sabit aldığın bi miktar ücret vardır. performans primi.

il/ilçe sağlık müdürlükleri: burada hasta bakmıyorsun, denetleyenler vs var burda bunlar iyi para alıyor baya ama torpil talks diyorlar buraları yedirmezler kolay kolay😂

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

Sen ingilizce bildiğini kanıtlayacak uluslararası geçerliliği olan sınavlara gir, ingilizce okumana lüzum yok. Hacettepeden İsveç'e giden biri vardı hatta geçen yaz videosu dolanıyordu. Diş Hekimi bi abimiz.

• İngilizce diş okumak o kadar da avantajlı bir olay değil kanaatimce. Sizin ingilizceniz iyi olsa bile anlatan tarafın ingilizcesi ve slaytları çok da iyi olmadığı için pek verimli olmayabiliyor. Ha bazı hocaların ingilizcesi çok iyi onların dersleri güzel olabiliyor. Konu dışı ama İngilizce diş de tartışılmış yazayım dedim

-ismini vermek istemeyen bir İngilizce diş öğrencisi

• ametaloksit kullanıcısına yanıt

İdil Çelik değilseniz, ingilizce diş okumayın diyebilir miyiz hocam peki?   

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

İdil Çelik değilseniz, ingilizce diş okumayın diyebilir miyiz hocam peki?   

idil çelik gibi sevgilim olsun ömrüm uzar  

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt

Ahahahsjdj, hocaaaam. Duymasın manitası 

hahahah ilahi hocam, evet arkadaşlar en yakın arkadaşınızın annesinin Nişantaşı'nda kliniği yoksa İngilizce diş okumayın sevgiler

• ametaloksit kullanıcısına yanıt

Vlog gelir mi hocam peki, gledius medius olur, maximus olur efendime söyleyeyim minius bile olur.  

hocam o tarz bir vlogu vardı sanki ama 🤭 kendisi ile tanışsam söylerdim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.