Şimdi Ara

Hacettepe Diş mi Kırıkkale tıp mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hakim40

3 sene kırıkkalede fen lisesindeydim yurtçu olarak. Arkadaşlıklarınızı iyi kurarsanız sosyal hayatda sıkıntı yaşanacak bir şehir değil. Büyük alışveriş merkezi,sinema salonları ve cafeleri bol bol var. Şehir içi ulaşım çok kolay. Dolmuşlar var ve her zaman boş yer olur. Lise hayatını orda geçirdim kampüs tarafı hakkında pek bilgim yok ama biraz gezmiştim. Kampüsün hemen yanında fazlasıyla cafe ve apartlar var. Kampüsten çarşıya tek dolmuş. Pahalı bir şehir değil,klasik anadolu şehri. Kyk yurdu var bildiğim.

Kırıkkaleli olmayıp dışardan gelen biri olarak şehir hakkındaki sorularınızı buradan veya pmden alabilirim.

hocam ankarada yaşıyorum dediğim gibi, üni şehrin biraz dışındaymış, bunun da kolaylığı ile ankaradan git-gel yapanlar oluyormuş, ne diyorsunuz bu konu hakkında yapabilir miyim sizce de :D ?

• Hocam ankaraya sürekli araba var. İstemediğin kadar. Elmadağ uada mamakdaysan gitgel yapılabilir ama sincandaysan saçma. Kampüs dışarda ama ulaşım kolay çarşıya.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim40 -- 1 Temmuz 2015; 4:18:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up Başka fikri olan varmı??? Gidiş geliş yapan , veya orada okuyan birileri çok sevinirim
  • sabrınsonuselamet kullanıcısına yanıt
    iyi günler bende bu sene aynı sıralamadayım ankaradayım kırıkkale ve konya arasında karar vremedim siz nereyi tercih ettiniz memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stellarium06

iyi günler bende bu sene aynı sıralamadayım ankaradayım kırıkkale ve konya arasında karar vremedim siz nereyi tercih ettiniz memnunmusunuz?

konya derken?
  • .kingstone. kullanıcısına yanıt
    selçuk veya meram
    kırıkkaledemısınız?hiç kimseyı bulamadım okul hakkında bılgı alacak ortamı biliyorum kampüse bi kez geldim ama tıp fakültesini merak ediyorum dersler naısl zor mu final sınavı var mı akademik kadro yeterlimi ankaradan git gel yapılır mı benim sıralamam 7 küsür kırıkkale 12 küsür sence yazmalımıyım bide ankarada yüksek ihtisas üniversiteesi var %75 bursluu 10 bin tl ye geliyo hangisi daha ucuz olur okuması krıkkale mi yüksek ihtisas mı okuyanlar memnun mu yatay geçiş yapmak isteyen çok mu aklıma başka bişey gelmiyo soracak biraz yardımcı olabilir miisn kafam çok karışık:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stellarium06 -- 21 Temmuz 2016; 17:44:05 >
  • konya da çok uzak değil sonuçta, gidiş geliş yapılır ben bu sene gidiş geliş yaptım ama ben olsam selçuk tutsa giderdim yani bilemiyorum :)

dersler orta derece bence. final sınavı var. akademik kadro olarak hocalar da ankaradan geliş gidiş yapıyor ankaradanlar yani, ama iyileri de var kötüleri de var tabi.

kırıkkale daha ucuz olur bence, kırıkkalede kalsan bile tutmaz o kadar.

kırıkkaleye geçmek isteyeni de var kırıkkaleden başka yere geçmek isteyeni de, herkesin kendine göre değişiyor :)

kafana takılanı yaz özelden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

12.005 ile 2 sene önce çapa diş yazdım. Tıp mı diş mi istediğine karar ver, ikisi benziyor gibi gözükse de çok çok farklı bölümler. Detaylı araştırman lazım.

Dus zorunlulugu konusunda bilgi verebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    cevapların için sağol gidiş geliş kaç saat sürüyo minibüste falan yer bulamayıp okula yetişememe gibi bi durum oluyomu dersler kışa denk geliyo zorluyomu gidip gelmek ?2.sınıftada gidip gelcekmısın yoksa ordamı kalcaksın bide her komıteden belırli puanı geçince finale girmeme hakkı oluyomuş çoğu yerde sizdede varmıydı derslerden verim alabiliyomuusn teknık imkanlar falan yeterli mi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.