Şimdi Ara

HACETTEPE ECZACILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene 13400 le almış benim sıralmm 13966 tıp + diş teki kontenjan artışlarıyla gelicek gibi duruyor nasıldır bileniniz var mı yoksa dişe mi kaymalıyım? ne biliyorsanız yazın

• kimse bi şey bilmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz bezi

geçen sene 13400 le almış benim sıralmm 13966 tıp + diş teki kontenjan artışlarıyla gelicek gibi duruyor nasıldır bileniniz var mı yoksa dişe mi kaymalıyım? ne biliyorsanız yazın

sıralamayı bilmiyorum ama doğuda eczacılık yapmayacaksan bu mesleğe lanet okuyabilirsin

ama diş+tıp kontenjanı arttığı için eczacılık gelebilme ihtimali yüksek
  • akdeniz olur mu?
  • Benim sıralamam 13bin 700 bende hacettepe eczacılık düşünüyordum ama açıkçası son anda vazgeçtim.
    Gidip 3-5 eczacıyla konuşunca insan ister istemez olumsuz düşünmeye başlıyor zaten.Ayrıca Hacettepe mezunu bir eczacı eğer eczane açarım falan diyorsan boşuna burda okuyup ömrüne yazık etme dedi bana:)
    İyi düşün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buüyeadıkullanılıyor

Benim sıralamam 13bin 700 bende hacettepe eczacılık düşünüyordum ama açıkçası son anda vazgeçtim.
    Gidip 3-5 eczacıyla konuşunca insan ister istemez olumsuz düşünmeye başlıyor zaten.Ayrıca Hacettepe mezunu bir eczacı eğer eczane açarım falan diyorsan boşuna burda okuyup ömrüne yazık etme dedi bana:)
    İyi düşün bence.

cevabın için teşekkür ederim

hacettepenin artısı nedir?orda zorluyolarmış

tam olarak neden vazgeçtin? babam da dişçilikte kullanılan aletler araçllar fln baya pahalı dedi sonuçta yine kafam karışık

• İnan o konuda en ufak bir fikrim yok.Ama hocalarla ilgili falan olabilir.
    Evet diş hekimliğinde okumak çok masraflıymış onu bende duydum.Ama sürekli malzeme almak gerekmiyordur herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.