geçen sene 13400 le almış benim sıralmm 13966 tıp + diş teki kontenjan artışlarıyla gelicek gibi duruyor nasıldır bileniniz var mı yoksa dişe mi kaymalıyım? ne biliyorsanız yazın
kimse bi şey bilmiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: hipofiz bezi
geçen sene 13400 le almış benim sıralmm 13966 tıp + diş teki kontenjan artışlarıyla gelicek gibi duruyor nasıldır bileniniz var mı yoksa dişe mi kaymalıyım? ne biliyorsanız yazın
sıralamayı bilmiyorum ama doğuda eczacılık yapmayacaksan bu mesleğe lanet okuyabilirsin
ama diş+tıp kontenjanı arttığı için eczacılık gelebilme ihtimali yüksek
akdeniz olur mu?
Benim sıralamam 13bin 700 bende hacettepe eczacılık düşünüyordum ama açıkçası son anda vazgeçtim. Gidip 3-5 eczacıyla konuşunca insan ister istemez olumsuz düşünmeye başlıyor zaten.Ayrıca Hacettepe mezunu bir eczacı eğer eczane açarım falan diyorsan boşuna burda okuyup ömrüne yazık etme dedi bana:) İyi düşün bence.
quote:
Orijinalden alıntı: buüyeadıkullanılıyor
Benim sıralamam 13bin 700 bende hacettepe eczacılık düşünüyordum ama açıkçası son anda vazgeçtim. Gidip 3-5 eczacıyla konuşunca insan ister istemez olumsuz düşünmeye başlıyor zaten.Ayrıca Hacettepe mezunu bir eczacı eğer eczane açarım falan diyorsan boşuna burda okuyup ömrüne yazık etme dedi bana:) İyi düşün bence.
cevabın için teşekkür ederim
hacettepenin artısı nedir?orda zorluyolarmış
tam olarak neden vazgeçtin? babam da dişçilikte kullanılan aletler araçllar fln baya pahalı dedi sonuçta yine kafam karışık
İnan o konuda en ufak bir fikrim yok.Ama hocalarla ilgili falan olabilir. Evet diş hekimliğinde okumak çok masraflıymış onu bende duydum.Ama sürekli malzeme almak gerekmiyordur herhalde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme