Şimdi Ara

Hacettepe EE mi Odtü kıbrıs bilgisayar müh?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam 19k. İkisi de kendi çapında eğlenceli meslekler ileride sevmeme durumum olmaz. Hangisini öneririrsiniz???

• Odtü kıbrısı hiç düşünmeyin bence. Yazılıma daha ilgiliyseniz Hacettepe yapay zeka müh öneririm.
  • Geçen sene odtü kıbrısı kazanıp gittim gitmez olaydım geri tr ye döndüm boşver kanka yurt bursunu falan kıbrısta okuma yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up

• Hacettepe yapay zeka. Burada bazıları bölüm yrni açılacağı için trreddütte kalınır herkes yazmaz 70 k dan alır diyor ama 2 önemli hususu atlıyorlar
    1- 30 kontenjan (bu sayı gerçekten az)
    2- Bilgisayarla aynı hocalar giriyor bölüm derslerine ,yani aldığınız eğitim kalitesinde bi fark olmayacak.
    Sadece programının tam oturmamış olma sıkıntısı olabilir ki bence yazmamak için çok güçlü bi sebep değil

• Bu bölüm bana sektöre çalışan yetiştirmekten çok yapay zeka konusunda uzman akademisyen yetiştirmek için açılmış gibi geldi. Bu alanda hem yerli hemde yabancı akademisyen sayısının azlığından pek çok kişi bahsediyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cagrisins1907 C kullanıcısına yanıt
    Hocam neden beğenmediniz biraz detaylı anlatır mısınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elbette hocam öncelikle üniversite küçük 3000 kişilik yer pahalı yemekhanede bir öğün 11.5 oradan birine sorarsan 800-1000 tl arasında parayla 1 ay geçinen birini söylerler evet olabilir ama sadece birkaç kişidir hocam her sene artan yurt fiyatları falan yurt bursum vardı ama genel sorun hazırlık eğitimi zordur bu sene sadece 46 kişi geçmiş diye bir şey duymuştum kesinlikle 2018 yks de 32k yapmıştım ama orada yapamadım sana derler ankara odtü ile aynı kardeşim öğrenci kalitesi farklı Hazırlık sınıfında olan birçok kişi geri döndü Kendini çok iyi bir şekilde geliştireceğini sanmıyorum bir de klasik birkaç söz vardır bu okuldan intel de çalışan adamlar var ona bakılırsa selçuk üniversitesinden mezun olup Apple şirketinde çalışan adamlar var
    Kıbrıs zaten güzel bir yer değil okul köy içinde alkol kullanıyorsan en fazla kalkanlı ( köyün ismi ) insanlar TR de olduğu gibi samimi görmedim. Başka bir ile geçmek istedin atıyorum lefkoşaya gideceksin çimen akva adında iki firma var firma demeye bin şahit neyse 8-14 arası değişen bir fiyat şoförler uyuz arabalar aşırı eski 5 den sonra ulaşım sorun taksi tutmak lazım aşırı pahalı korsan taksi falan tutarsın ben merkezi geçiş yapıp tr ye dönüyorum gelme pişman olursun
    Yine de yavru vatan yapacak bir şey yok

• hacettepe ee tabiki de kıbrisi düşünme bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Osmanlı Muhafızı -- 25 Temmuz 2019; 3:20:19 >
    sanırım okulla ilgili asıl sorun bulunduğu yer, kıbrısta olması yani?
  • Kesinlikle Hacettepe elektronik.Kıbrıs işi sakat hocam ayrıca kesinlikle odtüden alınan eğitimin aynısını almayacaksın.Tek avantajı diplomanda odtü yazması olacak.Bilişime ilgiliysen elektronikten bilgisayara geçmek son derece kolay.Zaten kendini sürekli geliştirmen gerekecek hacettepe de kendin proglamlama dilleri öğrenebilirsin.Programlama dili öğrenmek çok zor değildir.Önemli olan algoritma çıkarmak.Eğer yüksek lisans düşünüyosan(ki kesinlikle öneririm) Bilgisayar mühendisliğinde yapabilirsin.Açıkçası bunları yapıp iyi de bir yabancı dil edinip piyasada yer edinemeyeceğini düşünmüyorum.
  • byrelaks2 B kullanıcısına yanıt
    bilişim illa girmek istiyorum dediğim bir şey değil. yazdığım gibi ikisi de eğlenceli işler kendi çapında bu yüzden hangi sektörde çalıştığımı çok dert etmem ya. teşekkürler
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:46:11 >
  • Baktım , hocalara kötü deme hakkım yok haddime de değil fakat Ankara odtü de adam 5k ile giriyor kkk da kaç k , türev integral bilmeyen adam nerede diğer tarafta matematiği full çeken adam nerede kkk mezun olma oranı 5 sene de kaç Ankara da kaç biliyor Musun

• Ayrıca hazırlığın zor olduğunu söyledim eğitim kötü demedim ve cümlelerimin hiç birinde bu anlamı kendim çıkaramadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.