Şimdi Ara

Hacettepe Google Developers Devfest (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

isme bakma sen. software engineer olup olmaması önemli değil. bazı işler için ee'ciler çok daha uygun bu da onlardan biri. aselsan'da mesela sofenglerin çoğu ee'ci.

low level işler için yanlış bölüm seçmişsin hem de odtü'den eğitim alma şansından mahrum kaldın.

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Tamam da o şu anki popülerlikle ilgili bence şu an sorsan bölümün %80i backend biliyor %70i AI biliyor ama gömülü dersi alırım oradan basarım diyen %15 falan vardır.

Ama bölümde network vs üzerine gidip aselsanda direkt aday mühendis kişiler biliyorum yani sayı az olabilir ama yurt içinde hiçbir yer odtü ee değil de Hacettepe cs diye elemez yani

Ve bu konuşmayla ilgili değil ama genel olarak bu muhabbetin bu kadar uzaması garip yani gören de Software istiyorum diye petrol müh yazdım sanacak, ben dediğim gibi hazır oop dsa öğrenmek varken neden elektrik dersleri alayım ki (2.dönem ee dersi var şimdiden içimi daraltıyor) bölüm kötü olsa içime sinmez ilk seneden odtü eeye giderdim zaten, istesem şimdi 2 belge imzalar giderim ama o uğraşa değmez. anlamadım cidden sadece beni ilgilendiren ve 2022 yazında karşılaştırıp kararını verdiğim şeyi benden başka herkes soruyor ilginç yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Aralık 2024; 22:52:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

hayır olm ya senin ilgin daha çok ee'ye gibi geliyor ondan dedim. bir sürü cs alanı varken gömülü sistemlere, low level işlere taktın. bu alanlarda çalışan pek cs'ci görmedim genelde ee'ci falan oluyorlar.

benim de ilgim EE'ye ama nalet olsun ctis okuyoz 

itu ehb geliyomu sana

• yltyy kullanıcısına yanıt

kontrol geliyo da istanbula gidemem.

neden

• yltyy kullanıcısına yanıt

ben yurtta kalamam, eve çıkayım desem 30k aylık kira. yeme içme vs derken 30. aylık 13 bin lira bilkentten aldığım burs gidecek.

hepsini düşününce geçmeye değmez. o kadar masrafı göze alsam bilkent ee'ye geçerdim zaten.

şu an kafam rahat okulu okuyorum, babam okula para verecek olursa beni çok darlar psikolojim bozulur. burslu olduğum için karışmıyo hiç.

Hallederiz   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.