Şimdi Ara

Hacettepe hakkında merak ettikleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: birkacishali

Ankaralı değilim hocam ya, kampüste kalıyorum. O yüzden ulaşım sorunum yok. Ama odtü, 100.yıl tarafına gelen dolmuşlar vs beytepe köprüsünden de geçiyorlar, bir de metro var zaten biliyorsun.
    teşekkür ederim
  • hocam cevabınız için teşekkür ederim birde mühendisliklerde eğitim ve iş imkanları nasıl mesela tai ve aselsanda kolayca iş bulabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slashkiller_9992 S kullanıcısına yanıt
    "kolayca" kelimesi akademik başarı ve bireyin alanındaki aktifliği ile doğru orantılı bence. Eğitimi ve iş imkanı hakkında da pek bilgiye sahip değilim, yanlış bir şey söylemek istemem hocam. Bu dönemde her söylenen çok etkili oluyor çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kolaycadan kastım açıkta kalmamak hocam malum türkiyede işsizlik yüksek hacettepeden mezun olursam sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum

• slashkiller_9992 S kullanıcısına yanıt
    Tabiki öyle, ama yine de diğer iyi üniversite mezunlarıyla bir rekabet oluşacak ve burada da iş sana düşüyor. Yoksa millete göre sağlıktan sonrası işsiz (!)

• haklısınız hocam

• Hacettepe hukuk hakkinda bilgi sahibiyseniz goruslerinizden yararlanmak isterim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebediyatt kullanıcısına yanıt
    Çok bilgim yok hocam ama fakülte binası baya lükse kaçıyor yani edebiyatla kıyasladığımızda :) Yeni olmasının etkisi var tabi bunda, kendilerine özel çalışma alanları var, sınav zamanı kütüphanede yer kovalamaktan kurtuluyorsunuz, kampüsün sonunda olması ulaşım için kötü gibi gözüküyor ama zaten makina ve yabancı dillerde karşısında ve herkes aynı sorunu yaşıyor. Sorundan kastım ringe binme, yürüme vs.

• birkacishali B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.Kütüphanenin hemen dolmamasi hukuk öğrencisi için avantaj.Ulaşım da kışın zor olur gibi görünüyor,hadi hayirlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebediyatt -- 31 Ağustos 2018; 15:39:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.