Şimdi Ara

Hacettepe tıp fakültesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cildiyede 2.5 aydır sıra bekliyorum özel muayene ücreti 2k falan belki bomboş bir durumdur diye onu da vermek istemiyorum ki bu durum aydında böyle isti ankarayı düşünemiyorum bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KlerhFi K kullanıcısına yanıt

Türkiye has fallen

• Eğer yanlış hatırlamıyorsam cuma günü belirli bir saatten sonra telefonla randevu açılıyor hızlı olursanız alabilirsiniz.Öğrenci/personel randevuları bile zaman zaman ileri tarihlere kalabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

herkes aile hekimliği yerine 3. basamak hastanesine başvurursa tabii ki dolar

muayeneye gelenlerin %15-20si yanlış bölüme geliyor ve çok büyük kısmı da ilaç yazdırmaya, rapor yazdırmaya, sağlık raporu almaya geliyor (aile hekimliği de ilaç yazar ama bunun için üniversite hastanesine geliyorlar)

gerçek o kliniğin hastası çok az oluyor

---------

hastalar ilk olarak aile hekimliğine gitmeli sonra onlar sevk ederse ileri basamak hastanelerine başvurmalılar

• hoppel kullanıcısına yanıt

ankara öğrencisiyim bana da vermemişlerdi stajyer olduğum zaman ve asistanın dediği şey ben anneme ve babama bile randevu alamıyorum demişti

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Bana gittiğim konuda yardımcı olabilecek bir hacettepe bir cerrahpaşa var...

Edit: ege de var bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 15 Eylül 2023; 18:23:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoppel kullanıcısına yanıt

hmm 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.