İstanbulda okumam ya psikiyatrik tedavimi hacettepede devam ettirmek istiyorum. Hayattan da pek beklentim kalmadı sırf yakın olur diye kafama esti yani. Odtü ee'ye de geçebilirim doktora hayalleri patladı, sene sonu bakacam ama fizik 102 70 geldi midterm A zor. TRde çalışacaksam fark etmez bilkent odtü, para da vermemiş olurum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 18 Mart 2024; 17:10:30 > |
Hacettepe tıp yatay geçiş (2. sayfa)
-
-
giriş de çıkış da yok acayip bir yer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl la
yokatlas.yok.gov.trHACETTEPE ÜNİVERSİTESİ - Tıp - Yatay Geçiş ile Gelen/Giden Öğrenci Sayıları - Lisans Atlası (2018)https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans-panel.php?y=104810617&p=2060&pr=1 -
2018den veri yok işte
gidenler muhtemelen tıpa gitmiyordur. başka bölüme gidiyordur, çünkü ders programı tüm fakültelerden farklı olduğu için (koç tıpla aynı olabilir) dönem 4 ten önceyse dönem1 den başlaman gerekiyor. bunu kabul edip gitmeye gitmek denirse evet yatay geçiş var
Yok la
-
2018den beri diyecekken veri demişim.Güzel kardeşim tıpa gidip hem de hacettepe tıpa gidip psikolojini biraz daha bozma derim şahsenquote:
Orijinalden alıntı: hoppelYok la
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu doğru mu knk
Biz perifer miyiz agquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2C95D464ABu doğru mu knk
Hacettepe elbette çok iyi ama bir kere bile üzülmedim zira ikisi de aynı ekolquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2C95D464ABu doğru mu knk
ne bilem instagram'da denk geldim hütf shitpost sayfasında paylaşmışlar
-
Nasıl aynı ekol la
-
Bana da çok düşüyor bunlar, tuspaşa, hütf yemekhanecisi hasan abi vs. Lore çözüyorum.
-
Hacettepeyi kim kurdu sanıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: hoppelNasıl aynı ekol la
ihsan doğramacı ankara tıp mezunu, hütf kurucusu da ihsan doğramacı, ondan dolayı aynı ekol dedi herhalde.
-
Bence çok komikler.erciyes tıpın da sayfası var en fazla ona gülüyorumquote:
Orijinalden alıntı: hoppelBana da çok düşüyor bunlar, tuspaşa, hütf yemekhanecisi hasan abi vs. Lore çözüyorum.
Aynı ekol yapmıyor ki. Ok bize de tayfun özçelik ihsan doğramacı lore verdi de aynı ekol yapmıyor bu.
-
Ankara tıp mezunu sayılmaz aslında ama ankara tıpın hocasıyken hacettepeyi kuruyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2C95D464Aihsan doğramacı ankara tıp mezunu, hütf kurucusu da ihsan doğramacı, ondan dolayı aynı ekol dedi herhalde.
Yes I know, hacettepe çocuk polikliniğinden
-
Tıpta ankara ekolü ve istanbul ekolü vardır ve ankara ekolü aütf ve hütfdir.Tıpa geçersen daha iyi öğrenirsinquote:
Orijinalden alıntı: hoppelAynı ekol yapmıyor ki. Ok bize de tayfun özçelik ihsan doğramacı lore verdi de aynı ekol yapmıyor bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X