Şimdi Ara

HACETTEPE ÜNİ. KASTAMONU TIP YAZMAKLA HATA MI ETTİM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkheryerde

MORALİNİZİ BOZMAK İSTEMEZDİM AMA GENÇLER KASTAMONU ÜNİDE TURİZM OTELCİLİK OKUYODUM YARDIM DÖNEM DAYANMADIM GERİ EVE GELDİM BÖYLE BOĞUCU İĞRENÇ BİR ŞEHİR YOK. HACETTEPENIN AKLINI SEVİYİM KASTAMONUYA FAKÜLTEMİ AÇILIR

Ya biz hacettepede okuycaz zaten sadece bi ihtimal taşırlar mı kastamonuya acaba diye düşünüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preszsbuild

İnşaatın tamamlanması için 100 milyon TL gerekiyormuş. Hacettepe Üniversitesine yapılan yıllık ödenek de 70 milyon TL. Hacettepe Üniversitesi burayı yapmayacak sürpriz bir durum olmazsa. Kastamonu Üniversitesine devredilmesi için ön protokol gibi bir şey imzalanmış. Bu yıl içinde devir olayı bitse, seneye de 2016 bütçesinden ödenek alsa Kastamonu Üniversitesi 2018'den önce açılamaz gibi bence ki daha Kastamonu'da Kastamonu Üniversitesi bünyesinde çalışacak akademisyen bulma işleri vs de var. Şahsen ben de Kastamonu'da yaşıyorum tercihler açıklandıktan sonra ayrılacağım tıp yazmayacak olsam da takip ediyordum. Neyse kısacası arkadaşın dediği gibi 2020'ye doğru açılır ancak burası.

Teşekkürler de siz nerden biliyorsunuz bu kadar ayrıntıyı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: çobanyıldızı

quote:

İnşaatın tamamlanması için 100 milyon TL gerekiyormuş. Hacettepe Üniversitesine yapılan yıllık ödenek de 70 milyon TL. Hacettepe Üniversitesi burayı yapmayacak sürpriz bir durum olmazsa. Kastamonu Üniversitesine devredilmesi için ön protokol gibi bir şey imzalanmış. Bu yıl içinde devir olayı bitse, seneye de 2016 bütçesinden ödenek alsa Kastamonu Üniversitesi 2018'den önce açılamaz gibi bence ki daha Kastamonu'da Kastamonu Üniversitesi bünyesinde çalışacak akademisyen bulma işleri vs de var. Şahsen ben de Kastamonu'da yaşıyorum tercihler açıklandıktan sonra ayrılacağım tıp yazmayacak olsam da takip ediyordum. Neyse kısacası arkadaşın dediği gibi 2020'ye doğru açılır ancak burası.

Dediğim gibi Kastamonu'da yaşadığım için ara ara takip ediyordum. Tek bir haberde var bunlar rakamlar için az önce tekrar bakmıştım.
    Buradan habere ulaşabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çobanyıldızı

quote:

Dediğim gibi Kastamonu'da yaşadığım için ara ara takip ediyordum. Tek bir haberde var bunlar rakamlar için az önce tekrar bakmıştım.
    Buradan habere ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ettim gerçekten yılan hikayesi olmuş :)

• çobanyıldızı Ç kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
  • Sizce alanya tip kacla kapatir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene son öğrencilerini alıyolar, taşınma sizin için söz konusu olmaz , başladıysan bitiriyolar fakülteyi.Gelin siz de gelin bekleriz
  • 400 kişi aynı sınıfta eğitim göreceksiniz o eğitimden ne anlayacaksınız hükümet bütün fakülteleri ele ayağa düşürdü bozoktakilerde hacettepede okuyor allah yardımcın olsun bana kalırsa 6 seneyide hacettepede okursun fakat sana bence akdeniz gelecek
  • bir akrabam okuyor şuan 5 yada son sınıf full ankara hacettepede okudu ama kalabalıkmış ankara ing ankara tr ve kastamanu öğrencileri aynı yerde eğitim alıyormuş ve eğitim çok çok zor tıplar arasında en zorlayıcımış ne kadar doğru bilemem birde okula girdiğinden beri inşaat bir yapılacak dendi aradan kaç sene geçti hala yapılamıyor en kötü 3 yıl ankarada okursun bence yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkvtx -- 23 Temmuz 2014; 9:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: horinmaru

Sizce alanya tip kacla kapatir ?

Bende 10 bin falan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo6699

400 kişi aynı sınıfta eğitim göreceksiniz o eğitimden ne anlayacaksınız hükümet bütün fakülteleri ele ayağa düşürdü bozoktakilerde hacettepede okuyor allah yardımcın olsun bana kalırsa 6 seneyide hacettepede okursun fakat sana bence akdeniz gelecek

Ya ben ordan bi arkadaşımla konuştum çok kişi olmamıza rağmen hocalar ilgileniyor bizimle dedi. Eğitim iyi yani. Bakalım hangisi gelcek ama Akdeniz'den pek umutlu değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: xkvtx

bir akrabam okuyor şuan 5 yada son sınıf full ankara hacettepede okudu ama kalabalıkmış ankara ing ankara tr ve kastamanu öğrencileri aynı yerde eğitim alıyormuş ve eğitim çok çok zor tıplar arasında en zorlayıcımış ne kadar doğru bilemem birde okula girdiğinden beri inşaat bir yapılacak dendi aradan kaç sene geçti hala yapılamıyor en kötü 3 yıl ankarada okursun bence yaz.

Ya mezun bile vermişler. Yazdım zaten artık geri dönüş yok :) tip zaten zor bi bölüm biraz göze almış olarak başlıyorsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.