Şimdi Ara

# HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ | 2018 GİRİŞLİLER # (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
9
Favori
7.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yaz okulu hakkında bilgisi olan bana ulaşabilirse çok memnun olurum.
  • ebediyatt kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok ama tanidigim kisilere sorabilirim hocam, buyrun.

• Teşekkürler hocam.Yaz okulunda bir üst dönemden ders alma imkanı var mi diye soracaktim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebediyatt

Teşekkürler hocam.Yaz okulunda bir üst dönemden ders alma imkanı var mi diye soracaktim.
    Bölüm dersi açarsa alinabiliyormus hocam. Bu dönem için ama yaz okulu bitmek üzere zaten

• Çok teşekkürler hocam.Malesef Hacettepe'de değilim yatay gecis dusunuyorum ondan bilgi almak istemiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebediyatt kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Nereden, hangi bölümle geçeceksiniz, sormasi ayip olmazsa.

• Ne ayıbı hocam,estağfurullah.Gazi hukuktan hacettepeye geçmek istiyorum.
  • 2018 Girişliler neler yaptı acaba? İngilizcesi iyi olup hazırlık okuyanlar planlarını gerçekleştirdi mi? Pişmanlar mı?

Öğrencin Evleri çıkmazsa bir arkadaşım ile ev tutmayı düşünüyoruz. Sizce yurt yerine eve çıkmak hata mı olur?

• davetheloser kullanıcısına yanıt
    Ben ingilizcem olmasina ragmen okudum hocam. Ilk dönemde bitirdim. 27 Marttan beridir de Kanada'dayim Planlarimi gerçeklestirdim sayiyilir. Pismanda degilim açikcasi. Kanada'ya gelmemis olsam da aynisini yapardim.

Ögrenci evi benim hayalim ama karsilastirma için bir bilgim yok maalesef, ben Ankara'da oturuyorum zaten

• Ben de öyle yapacağım hocam gibi duruyor hocam. Yurt dışı imkanım ve planım şimdilik yok ama rehabilitasyon, dinlenme, sosyallik ve kulüpler açısından iyi olacak gibi duruyor.

Hocam ben Öğrenci Evleri çıkmazsa şehirde bir arkadaşla ev tutacağım. Sizce ulaşım ve sosyallik açısından büyük dezavantaj olur mu bu? Özel yurtlar epey tuzlu gibi Beytepe’de.

• 2019 girişliler için wp grubu varmı

• Beyler merhaba, Fransızca Mütercim-Tercümanlık.

Bölüme yeni geçtim, derslikleri/şubeleri nasıl bulacağım?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.