Şimdi Ara

Hacettepe Yzanlar-Hacettepeli Olucaklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CelLaTh

20.HCTTPE ÜNİV.(ing) -İŞLETME --19800 ---35500
    27.HCTTEPE ÜNİV.(ing) -U.İ. --18100 ---20200

Sıralamam 11bin

benimde aynı sıralama 11biin 22 tercih bende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

Hacettepe sosyoloji yazdım.Sıram 69 bin.Geöen sene 61 binden 2008de 45 binden kapanmış.Tahmin ediyorum bu sene gerileyecektir.
    @cerenkn ,Beytepe kampüsünde öğrenci evleri varmış galiba.Onlar hakkında bilgin varsa paylaşırmısın bizlerle.Fiyat,odalar vs.

bilgim çok yok ama gidenler kalanlar güzel olduğunu söylüyorlar yurdun bir üst derecesi gibi:))

http://www.barinma.hacettepe.edu.tr/basvuru.shtml

burdan fiyatlardan tut yurtlara öğrenci evlerine kadar hepsi var

• ceren naptın la hacettepe işletmeye mi gidecenXD
    dedim sana gemiye gel diye:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerenkn

quote:

Sıralamam 11bin

İlk tercihlerin neler?
  • Ben hacettepe'yi 2. sıraya yazdım...Biyoloji bölümü...İnşallah tutar...geçen seneki sıralama 109.000 ben 135.00....Kıbrıslıyım, kontenjandan şansım olur inşallah.
  • Gıda müh. yazdım gelme ihtimali %40 gibi
  • UOLP li iktisatı ilk sıraya, son sıraya ingiliz dil bilimi yazdım, ilk tercih gelir kontenjan bile dolmuyo
  • İngilizce iktisat ve işletmeyi yazdım,10 bin sıra ilerideyim, yukarı atmazsa umarım kazanacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Sıralamam 11bin

İlk tercihlerin neler?

ben mfci olduğum için mühendislikler var onlar tutmazsa hemen işletme geliyor:D

büyük ihtimal işletme gelicek ama ondan öncede odtü işletme-iktisad yazdım geyiğine tmden:D

• quote:

Orijinalden alıntı: ay dikey

İngilizce iktisat ve işletmeyi yazdım,10 bin sıra ilerideyim, yukarı atmazsa umarım kazanacağım.

bu gidiş sıralaması artıcak bende 11 binim yazdım bir arkadaşlarda 11binlerde oda yazmış bu sırada çok aday giricek gibi:D
  • ingilizce işletme yazdım gelme ihtimali var
  • quote:

quote:

İngilizce iktisat ve işletmeyi yazdım,10 bin sıra ilerideyim, yukarı atmazsa umarım kazanacağım.

bu gidiş sıralaması artıcak bende 11 binim yazdım bir arkadaşlarda 11binlerde oda yazmış bu sırada çok aday giricek gibi:D

Ama altlarda yani oraya gelmesi zor...
  • benim 2.tercihim hacettepe. çok istiyorum, antalya'dan sırf üniversiteye geldim gezmek için sömestrde. öyle böyle değil, sevda oldu bende.
  • quote:

benim 2.tercihim hacettepe. çok istiyorum, antalya'dan sırf üniversiteye geldim gezmek için sömestrde. öyle böyle değil, sevda oldu bende.

Niye ki? O kadar da ihtişamlı durmuyor dışarıdan. Nedir buranın sihri?
  • aslında odtü istiyordum ama sıralamam yetmiyor. seviyorum bilmiyorum, kötü çıksa bile sevinirim. :D
  • ay dikey bende odtüleri yazdım sonra hacettepe odtü her zaman iyidir:D
  • up up up
  • İçimden Hacettepe geçiyor inşallah gelir.Yoksa İstanbul ya da Mimar Sinan gelecek
  • inşallah benim de hacettepe olur en çok istediğim üniversite
  • quote:

quote:

benim 2.tercihim hacettepe. çok istiyorum, antalya'dan sırf üniversiteye geldim gezmek için sömestrde. öyle böyle değil, sevda oldu bende.

Niye ki? O kadar da ihtişamlı durmuyor dışarıdan. Nedir buranın sihri?

Türkiyenin en iyi tıp fakültesini bünyesinde bulunduruyor.mühendisliklerde ise ingilizce eğitim ve diğer olanaklar sağlandığından öğrenciler tarafından tercih ediliyor. bence mühendislik konusunda ankarada odtü ile yarışabilen tek üniversite.
    ankaradaki diğer üniversitelerde odtü ile yarışmakta fakat hacetepe her konuda odtü ile yarışmakta.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.