Hacettepe sosyoloji yazdım.Sıram 69 bin.Geöen sene 61 binden 2008de 45 binden kapanmış.Tahmin ediyorum bu sene gerileyecektir. @cerenkn ,Beytepe kampüsünde öğrenci evleri varmış galiba.Onlar hakkında bilgin varsa paylaşırmısın bizlerle.Fiyat,odalar vs.
bilgim çok yok ama gidenler kalanlar güzel olduğunu söylüyorlar yurdun bir üst derecesi gibi:))
ben mfci olduğum için mühendislikler var onlar tutmazsa hemen işletme geliyor:D
büyük ihtimal işletme gelicek ama ondan öncede odtü işletme-iktisad yazdım geyiğine tmden:D
quote:
Orijinalden alıntı: ay dikey
İngilizce iktisat ve işletmeyi yazdım,10 bin sıra ilerideyim, yukarı atmazsa umarım kazanacağım.
bu gidiş sıralaması artıcak bende 11 binim yazdım bir arkadaşlarda 11binlerde oda yazmış bu sırada çok aday giricek gibi:D
ingilizce işletme yazdım gelme ihtimali var
quote:
Orijinalden alıntı: cerenkn
quote:
İngilizce iktisat ve işletmeyi yazdım,10 bin sıra ilerideyim, yukarı atmazsa umarım kazanacağım.
bu gidiş sıralaması artıcak bende 11 binim yazdım bir arkadaşlarda 11binlerde oda yazmış bu sırada çok aday giricek gibi:D
Ama altlarda yani oraya gelmesi zor...
benim 2.tercihim hacettepe. çok istiyorum, antalya'dan sırf üniversiteye geldim gezmek için sömestrde. öyle böyle değil, sevda oldu bende.
quote:
benim 2.tercihim hacettepe. çok istiyorum, antalya'dan sırf üniversiteye geldim gezmek için sömestrde. öyle böyle değil, sevda oldu bende.
Niye ki? O kadar da ihtişamlı durmuyor dışarıdan. Nedir buranın sihri?
aslında odtü istiyordum ama sıralamam yetmiyor. seviyorum bilmiyorum, kötü çıksa bile sevinirim. :D
ay dikey bende odtüleri yazdım sonra hacettepe odtü her zaman iyidir:D
up up up
İçimden Hacettepe geçiyor inşallah gelir.Yoksa İstanbul ya da Mimar Sinan gelecek
inşallah benim de hacettepe olur en çok istediğim üniversite
quote:
Orijinalden alıntı: CelLaTh
quote:
Niye ki? O kadar da ihtişamlı durmuyor dışarıdan. Nedir buranın sihri?
Türkiyenin en iyi tıp fakültesini bünyesinde bulunduruyor.mühendisliklerde ise ingilizce eğitim ve diğer olanaklar sağlandığından öğrenciler tarafından tercih ediliyor. bence mühendislik konusunda ankarada odtü ile yarışabilen tek üniversite. ankaradaki diğer üniversitelerde odtü ile yarışmakta fakat hacetepe her konuda odtü ile yarışmakta.