Bildirim
hack 70 lwl roque :(((
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu bilen -
şifreyi değiştirdiyse komple hacklediğini nerden biliyosun -
komnple almış carı işte buna hack denmiyomu alalal dengesiz dengesiz konumayın adam almış işte komple şifreyide degiştirmilş -
haha bak kardes sen oyle hack felan deil senin ki..Senin bi arkın felan biloduysa şifrenle gizli yanıtını o degiştimiştir daha dogrusu clamıstır...Adam senin gizli yanıtını nerden bilsin:D
-
yokmu bana yardımcı olcak kimse :(((( -
senın hack degıl kı kardes ..hack ounca mallar paralar alınır char durur..senın komple gıtmıs bu hackten daha kotu..senın char gıtmıs.. -
quote:
Orjinalden alıntı: tuareknak
yokmu bana yardımcı olcak kimse :((((
tamam itemler gittide char komple nasıl giderki? şifre değiştirmek icin gizli soru lazım değilmi? gizli soruyu bilen kimse charı o hacklemiştir apaçık ortada zaten.. -
trojen yedim sanırım gizli soru falan ordan bulmuş olabilir -
başka bir hesapla gir hesap bilgilerini fln yaz rollback iste ama goldpren yok sa takmazlar seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guesttest2012345 -- 24 Kasım 2006; 17:51:46 > -
normal pre vardı gold yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuareknak -- 24 Kasım 2006; 18:42:08 > -
forumdan biraz araştır şu an hatırlamıyorum
başka bi chardan login ol paypal adresinin son 4 rakamı mı ne onu gizli sorunu falan gönderiyorsun ve charını kurtarıyorlar detaylı bilgim yok kusura bakma
geçmiş olsun -
ilk once konuyla ilgili bir ticket gönder sonra senden kredi kartının son 4 hanesini ve bazı bilgiler istiyecekdir bu sekilde sifreni deistirebilirsin -
TICKET AT KREDI KARTININ SON 4 RAKAMINI VER UMARIM OLUR -
quote:
Orjinalden alıntı: ATSINAGI
senın hack degıl kı kardes ..hack ounca mallar paralar alınır char durur..senın komple gıtmıs bu hackten daha kotu..senın char gıtmıs..
katılıyorum
geçmiş olsun
bu carın şifresinni bilen flan varsa onlardan şüphelen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X