Şimdi Ara

hack 70 lwl roque :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar areste 70lwl carım vardı biri kopmle carı hacklemiş şifreyi falan degiştirmiş önceden premium almıştım kart bilgilerim falan hepsi duruyo nasıl yaparımda charı geri alabilirim bi yardım edin pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuareknak -- 24 Kasım 2006; 17:06:08 >

• yok mu bilen
  • şifreyi değiştirdiyse komple hacklediğini nerden biliyosun
  • komnple almış carı işte buna hack denmiyomu alalal dengesiz dengesiz konumayın adam almış işte komple şifreyide degiştirmilş
  • haha bak kardes sen oyle hack felan deil senin ki..Senin bi arkın felan biloduysa şifrenle gizli yanıtını o degiştimiştir daha dogrusu clamıstır...Adam senin gizli yanıtını nerden bilsin:D

• yokmu bana yardımcı olcak kimse :((((
  • senın hack degıl kı kardes ..hack ounca mallar paralar alınır char durur..senın komple gıtmıs bu hackten daha kotu..senın char gıtmıs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    MaMaKeR 80 LvL rogue OLYMPIA
    17 yıl önce açıldı
    Sell:82 lwl Warior
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuareknak

yokmu bana yardımcı olcak kimse :((((

tamam itemler gittide char komple nasıl giderki? şifre değiştirmek icin gizli soru lazım değilmi? gizli soruyu bilen kimse charı o hacklemiştir apaçık ortada zaten..
  • trojen yedim sanırım gizli soru falan ordan bulmuş olabilir
  • başka bir hesapla gir hesap bilgilerini fln yaz rollback iste ama goldpren yok sa takmazlar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guesttest2012345 -- 24 Kasım 2006; 17:51:46 >
  • normal pre vardı gold yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuareknak -- 24 Kasım 2006; 18:42:08 >
  • forumdan biraz araştır şu an hatırlamıyorum
    başka bi chardan login ol paypal adresinin son 4 rakamı mı ne onu gizli sorunu falan gönderiyorsun ve charını kurtarıyorlar detaylı bilgim yok kusura bakma
    geçmiş olsun
  • ilk once konuyla ilgili bir ticket gönder sonra senden kredi kartının son 4 hanesini ve bazı bilgiler istiyecekdir bu sekilde sifreni deistirebilirsin
  • TICKET AT KREDI KARTININ SON 4 RAKAMINI VER UMARIM OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATSINAGI

senın hack degıl kı kardes ..hack ounca mallar paralar alınır char durur..senın komple gıtmıs bu hackten daha kotu..senın char gıtmıs..

katılıyorum
    geçmiş olsun
    bu carın şifresinni bilen flan varsa onlardan şüphelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.