Şimdi Ara

Hack Hack Hack Hack...!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes o kdar ıtem ı kıtylmedın mı bı gb alıp
  • hack yiyen kişi sadece sen değilsin bende bu gune kadar çok hack yedim ama artık kafama takmıyorum gold pre saolsun :D ama senin için gerçekten çok üzüldüm
  • ßen L.J de Demıstım +8 Shard'ları Kitle Sonuc 2 ' Gün Sonra Hack.
    Adaletinin. Töbe töbe..
    bu hackler varya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSibey -- 3 Mayıs 2007; 21:19:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

kardes o kdar ıtem ı kıtylmedın mı bı gb alıp

0yle diyorsun da para yoktu 1 hafta içinde tamamliyordum ama adam bi hafta tanimadi işte
  • lj demi soyuldu yazık olmus lj ye kardes sana da büyük geçmiş olsun bende çok hack yedim bilirim hack acısını
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestwarr

geçmiş olsun benim logos da 300-400 gb lik itemim gitti

ohannes
  • gecmis olsun
  • kosp,tek tık, 3rd partı prog,internet kafeden oyuna girme=hack
  • Beyler bırakın şu lanet oyunu. Emperyalist güçlerin tuzagına düşmeyin. Başta Amerika'nın ve diğer emperyalist ülkelerin istediği Türk gencine dogru sürükleniyoruz. Uyanın Lüften!!!!
  • Allah sabır versın inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris01

lj demi soyuldu yazık olmus lj ye kardes sana da büyük geçmiş olsun bende çok hack yedim bilirim hack acısını

eet soyuldu
  • geçmiş olsun dostum benimde charım banlandı.ama takma kafana şimdi sosyal etkinliklerim artttı benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erpachotoe

geçmiş olsun dostum benimde charım banlandı.ama takma kafana şimdi sosyal etkinliklerim artttı benim

Evet Bıraktım sonunda Yaw
  • geçmiş olsun ALLAH kımsenın basıan vermesın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞekerKızHamdi

geçmiş olsun ALLAH kımsenın basıan vermesın

aMiN KaRDe$
  • Ney$e iyi geceler....
  • geçmiş olsun kardeş bende bilirim soyulmanın acısını benimde çok emegim gitti bu oyunda nalet olsun ama gene oynamaya dewam ediyoruz hay ben bu işin içine......................
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

geçmiş olsun kardeş bende bilirim soyulmanın acısını benimde çok emegim gitti bu oyunda nalet olsun ama gene oynamaya dewam ediyoruz hay ben bu işin içine......................

oynama zorlayan yokki
    geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

geçmiş olsun kardeş bende bilirim soyulmanın acısını benimde çok emegim gitti bu oyunda nalet olsun ama gene oynamaya dewam ediyoruz hay ben bu işin içine......................

oynama zorlayan yokki
    geçmiş olsun

+1925

• quote:

Orjinalden alıntı: DReNisH

Gitti Charim Gitti.....
    ßen ßoyle işin içine ediyim emi
    adam girmiş hacklemiş üstüne de mesaj yazmiş allah belani wersin diye süper ya
    gitti 1.5 yıllık emeğim ne diyim Alllah belalarini wersin !
    15milyar yakın item vardi offfff
    Neyse Diyelim Herşeyin Bi Hayiri VaRDiR
    ßunda sonra Hayat 0nline Knight 0ffline ßenim için
    üzülüyor insan o kadar uğraş cabala Kendini ßilmez ßiririsi Gelip Alsın Gitsin Ne güzeL iş !

hep öyle oluyor aga . önem verdiğin adamını bilmediğin soysuz sopsus insanlar soyuyor . para icin adam yaralıyor , öldürüyorlar . üzülme dicem ama üzülmemek elde değil bende hacklendiğim için biliyorum . neyse ne diyon çok geçmiş olsun . bari bırakırsın böyle oyunu . bende bıraksam çok iyi olcak .

hackerlerin ben

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.