arkadaslar ben 4 ay once hack yedım dun tekrar oyuna dondum manesdeım hıcbır ıtem yk clver gorevıne gıren fln de yk sızden rıcam eger manesde kulanmadıgınız ufak tfk ıtemlerınız varsa BoiKa nıckıne gondermenızdır sımıdden tesekkur ederım toparlandıgımda yardım eden arkadasların ıtemlerını gerı vercem
öncelıkle geçmıs olsun olympia da olsaydın +7 fp set +7 cleaver dual gonderırdım.
Manes'te olsaydım ve elim bol olsaydı birşeyler ayarlamaya çalışırdım ama malesef.
Acısı büyük olur geçmez ama yine de geçmiş olsun
Toplamak istiyorsan hemen 47e baska bir adam kas onun chitinlerini cleaverlarını ironx ini mdsini al sat anca öyle manes kadar cimri server da yok
saolun beyler dusunmenız yeter gb alsam dıorum ama su ana kadar oyuna hıc para vermedım vermekde ıstemıorum
Vallaha çinliler piyasayı ele geçiriyor gb alıcaksan çabuk davran yoksa çinlilerden gb almak zorunda kalıcaksın ve alırkende büyük olasılık hackliyecekler seni(ne varsa artık) o yüzden elini çabuk tut al gbleri
yk o kadar da dusmedım bu oyuna para vermedım vermemde kımsenın cebını doldurmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme