Ama artık aranızdan ayrılacam sanırım bu gıdıs ıyıye degıl
hemen oyle çekip gidemessin bakıcaz çaresine la Çevre çok rahatına bak
Çok saolasın kardesım
Soyan kısıyı buldum bu arada
Clandakı en ıyı arkadasımın charı hacklemıs adam sonra bana gelıp sıfreyı ıstedı bende verdım o arkadas dıye
Benı soyduktan sonra onuda soymuslar yazık
töbe töbe yarabbim o arkadaşına deki.......... s..................... yazık günah değilmi o kadar emek verıon edion bunu en iyi arkadaşlar yapıosa ben oyle arkadasın ............ sen hesabını sor ondan. itemlerini real parala alsın.
Çok saolasın kardesım
Clandakı en ıyı arkadasımın charı hacklemıs adam sonra bana gelıp sıfreyı ıstedı bende verdım o arkadas dıye
töbe töbe yarabbim o arkadaşına deki.......... s..................... yazık günah değilmi o kadar emek verıon edion bunu en iyi arkadaşlar yapıosa ben oyle arkadasın ............ sen hesabını sor ondan. itemlerini real parala alsın.
Clandan cok samımı bı arkadasıma verdım Ama benı soyduktan sonra onuda soymuslar Ondada kalmamıs b ısey Neyse sımdılık tanıyan-tanımayan herkes hakkını helal etsın Dıkkat edın punduna gelıp sızde soyulmayın
Çok saolasın kardesım
Oyl diosan oyledir
Gecmis olsun kardes, umarım uzulmemissindir en azından kurtuluyosun bu hastalıktan..
quote:
Orjinalden alıntı: ManJaQ_Blade
Gecmis olsun kardes, umarım uzulmemissindir en azından kurtuluyosun bu hastalıktan..
evet gıden ıtemlere uzulmedım ama herkes gıbı oyunda benımde bı yerım vardı
Sımdılık oynamayı dusunmuyorum ama sonrasını bılmem
Ekooooo GEcmi$ oLsunnn Ben Puffidy insaLLAh tekrardan eski itemLerine kavu$urSun
quote:
Orjinalden alıntı: J3LiboN
Ekooooo GEcmi$ oLsunnn Ben Puffidy insaLLAh tekrardan eski itemLerine kavu$urSun
Pufi sendemi burlardaydın ya Tesekkür ederim bi pm bakarsan sevınırım
Char a acımamda giden itemlere acırım.
geçmiş olsn Allah bu oyunu kendi irademizle brakmayı nasip etsin
Bana destek cıkıp benı bırakmayan ve destekleyen arkadaslarıma tesekkur edıyorum
Gecmıs olsun
en çok bir warrior hacklendiği zaman üzülüyorum nedense .. yakın bir dostumun asla hile hurda yapmadan oynadığı güzel bir charı da yakın zamanda hacklendi, warrior oynuyordu geçmiş olsun giden emeklerin için üzüldüm