VE SİTEYİ ÇÖKERTİP GİTTİ YA HU SİZCE BUNU NASIL YAPTI?
SİTEYİ NASIL GERİ GETİREBİLİRİZ?
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
hazır forum muydu? yoksa arkadaşın kendisi mi yazdı forumu? hazır forumsa gayet normaldir açıkları kapatmazsa olan olur...
quote:
Orijinalden alıntı: dukenukem18
hazır forum muydu? yoksa arkadaşın kendisi mi yazdı forumu? hazır forumsa gayet normaldir açıkları kapatmazsa olan olur...
+1 DB :)))
quote:
Orjinalden alıntı: dukenukem18
quote:
Orijinalden alıntı: wk
+1 DB :)))
quote:
Orjinalden alıntı: dukenukem18
Alıntıları Göster
+1 :)
quote:
Orijinalden alıntı: dIPsoManiA
+1 :)
Alıntıları Göster
hzzır forumsa bujları açıkları genelde herkes tarafından bilinir ve default db yollarıfda adam download yapar gibi db yi indir sonra eğer md5 gibi birşifrelem sitemiile şifrelenmediyse siteyi ele geçiir5ir
bir de hos ele geçirmek içnde ya basit bir şifre yazmıştır (örn . doğum tarihi sevdiğin sanatçı gibi isimler en kolay bulunan isimlerdir zaten böyle şeyler yazan felaket acemidir)
ayrıca hostlar
brutus attack ve kelime deneme yolu ile programlar tarafındana yapılır ama adlarını söylelemem pm atmayın
quote:
Orijinalden alıntı: drony
hzzır forumsa bujları açıkları genelde herkes tarafından bilinir ve default db yollarıfda adam download yapar gibi db yi indir sonra eğer md5 gibi birşifrelem sitemiile şifrelenmediyse siteyi ele geçiir5ir
bir de hos ele geçirmek içnde ya basit bir şifre yazmıştır (örn . doğum tarihi sevdiğin sanatçı gibi isimler en kolay bulunan isimlerdir zaten böyle şeyler yazan felaket acemidir)
ayrıca hostlar
brutus attack ve kelime deneme yolu ile programlar tarafındana yapılır ama adlarını söylelemem pm atmayın
Alıntıları Göster
site açklarını peki nassıl kapatcazzz ???????**
quote:
Orijinalden alıntı: UndeRqRo.uNd
site açklarını peki nassıl kapatcazzz ???????**
Alıntıları Göster
googlede aratırsan forumlar için bi sürü modlar var....yani güvenlik dosyaları falan.....
canver.net .i phpbb konusunda tavsiye ederim...
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
höhhh nasıl yane yaa bide adam san burdan trojanı verse ne yapabilecekki ipni bilmeden
quote:
Orijinalden alıntı: s!LenTium
höhhh nasıl yane yaa bide adam san burdan trojanı verse ne yapabilecekki ipni bilmeden
Alıntıları Göster
trojanı açarsan senin IP numaran onun mailine gidiyo !!!
quote:
trojanı açarsan senin IP numaran onun mailine gidiyo !!!
Alıntıları Göster
öle bi trojan varsa bana msnden ulaşsana vardı sende sanırım
quote:
öle bi trojan varsa bana msnden ulaşsana vardı sende sanırım
Alıntıları Göster
böyle adamlara güvenmiceksin adam plorofilini bile doğru bişey yazmamış
quote:
Orijinalden alıntı: weros
Alıntıları Göster
kimeydi bu laf anamadım
quote:
kimeydi bu laf anamadım
Alıntıları Göster
nerden çıktı trojan olduğu saçma sapan konuşmayın
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Jocman
s başlıyo ya adı unttum şimdi h skalaya
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Jocman
s başlıyo ya adı unttum şimdi h skalaya
Alıntıları Göster
ya profile doğru yazmadım diye güvensiz adammı oluyoruz ne yazcaktım admı soyadımı tel numaramı yazınca güvenilir adammı oluyoruz saçmalamayalım
quote:
Orijinalden alıntı: skala
ya profile doğru yazmadım diye güvensiz adammı oluyoruz ne yazcaktım admı soyadımı tel numaramı yazınca güvenilir adammı oluyoruz saçmalamayalım
Alıntıları Göster
bkz benim profilim
quote:
bkz benim profilim
Alıntıları Göster
abi doru diyo bedne emailı yazmıyom teli yazmıyom bi sürü şeyi yazmıyom nolcak ben güvenilir biri değilmşiyim sonunda bunuda duydumya yazıklar olsun dh kullanıcılarına yazıklar olsun jocman
quote:
abi doru diyo bedne emailı yazmıyom teli yazmıyom bi sürü şeyi yazmıyom nolcak ben güvenilir biri değilmşiyim sonunda bunuda duydumya yazıklar olsun dh kullanıcılarına yazıklar olsun jocman
Alıntıları Göster
de herif en azından adına aaaaaaa yazmasın Bu arad rutless batsın dünyayımı dinliyodun bunları yazarken arkadan ses
quote:
de herif en azından adına aaaaaaa yazmasın Bu arad rutless batsın dünyayımı dinliyodun bunları yazarken arkadan ses
Alıntıları Göster
açtım açtım mera etme sen ama adam bide yeni üye ama sanmıyorum trojan olduğunu orda sitenin adresi yazıyo nasılsa bakın düzgüne benziyo
quote:
açtım açtım mera etme sen ama adam bide yeni üye ama sanmıyorum trojan olduğunu orda sitenin adresi yazıyo nasılsa bakın düzgüne benziyo