arkadaslar isini iyi yapıcak bi hacker aranıo acil lazım derdimi msnde anlatırım aydogan94@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: _CodemasteR_
kkomik? ben cddiyim asırı llazım hackerlıgı nı ve isni bitirene odinde3 30m gold
quote:
Orijinalden alıntı: _CodemasteR_
aga ben her türlü heklerim yani adama prorat atarız ama senin id ve şifren de lazım ki ben adama o şifreyi verir gibi yapip, prorat ı yediriyim, pm den ulaş hemen hallediyim.
quote:
Orijinalden alıntı: SaatciSylar
aga ben her türlü heklerim yani adama prorat atarız ama senin id ve şifren de lazım ki ben adama o şifreyi verir gibi yapip, prorat ı yediriyim, pm den ulaş hemen hallediyim.
Alıntıları Göster
upup kendiniz olamsı gerekmez arkılerız de olsa iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: WomanNizZer
upup kendiniz olamsı gerekmez arkılerız de olsa iyi olur
Alıntıları Göster
hacker aranıyo bulana 30 m gold jajajajajajaja
Kıral..
quote:
Orijinalden alıntı: Evo8645
Kıral..
la olm sınır etmeyin beniii acil lazım diom lazım olmasa nie isteyim espiri yapmıom sacma sacma hareketler yapmayın
quote:
la olm sınır etmeyin beniii acil lazım diom lazım olmasa nie isteyim espiri yapmıom sacma sacma hareketler yapmayın
Alıntıları Göster
koskoca foruma bi hacker yokmu yaaa
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: WomanNizZer
Ya vardı, işi çıktı. Pentagonu hackliyecekmiş, sonra çerez niyetine bi beyaz saray yaparım dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
quote:
Ya vardı, işi çıktı. Pentagonu hackliyecekmiş, sonra çerez niyetine bi beyaz saray yaparım dedi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
quote:
dalgamı gecıon kardesim lazım dıom
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
saat ci yarım saattır konudasın yaprım dıosan ekle msn yi
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Hacker In BU Forumda Ne İşivar
quote:
Orijinalden alıntı: BlueDangeR
Alıntıları Göster
ya oldu varsa bak cok acil lazım msn de anlatırım derdimi
quote:
Orijinalden alıntı: BlueDangeR
Alıntıları Göster
olm sen cocukmusun tipinmi öle gösteriyo töbe töbe bacak kadar cocukların elinede veriyolar bi klavye ondan sonra al başına belayı
quote:
Orijinalden alıntı: _deviLord_
olm sen cocukmusun tipinmi öle gösteriyo töbe töbe bacak kadar cocukların elinede veriyolar bi klavye ondan sonra al başına belayı
Alıntıları Göster
Yaw Hacker ben arıyom gelırmısınle bulunmaz bulsan bile adamın sana yardım etcegını sanmam kendını neden acıga cıkarsın o banka hesapları vs lerle ugrasıyodur pazardan domates almaya benzemez o yuzden gereksiz konu
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Şimdiye kadar duyduğum en harika cevap
quote:
Derdini söylemeyen derman bulamazmış
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
quote:
Şimdiye kadar duyduğum en harika cevap
quote:
Derdini söylemeyen derman bulamazmış
Alıntıları Göster
ozmn soyleyim bakın dun charım calındı cocuk sabah sifreyi bana msn aracılıgı ıle vermıs saat 3 uyandım chara bakıyım derken gordum bi baktım sıfre yazıo bi kez okudum pencereyi kaapdım uyku sersemlıgınden unuttum sıfreyi cocuk geri vermio hackerek yaparak bu cocuktan ya geri almaya calısıcam(oyuzden hacker arıom) yada msnden arsivde gecmisde gelen yazıları okuya biliommu?
quote:
ozmn soyleyim bakın dun charım calındı cocuk sabah sifreyi bana msn aracılıgı ıle vermıs saat 3 uyandım chara bakıyım derken gordum bi baktım sıfre yazıo bi kez okudum pencereyi kaapdım uyku sersemlıgınden unuttum sıfreyi cocuk geri vermio hackerek yaparak bu cocuktan ya geri almaya calısıcam(oyuzden hacker arıom) yada msnden arsivde gecmisde gelen yazıları okuya biliommu?
Alıntıları Göster
Evet plus vs varsa bunlardan belkı bulabılırsın program Files msn dosyasının içine gir oradan kurcala eger konusmaları kaydedıyosan bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: GhostRider7
Evet plus vs varsa bunlardan belkı bulabılırsın program Files msn dosyasının içine gir oradan kurcala eger konusmaları kaydedıyosan bulursun