Şimdi Ara

Hacker lar Oyundan Ne zaev alıyorsunuz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sana yalan borcummu var!
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf_blue

arkadaşım arkadaşlarına güveniyorsun tmm . oyunda lwl 60 a kadar kasmışsın peki 1 kere bile mi trade yapmadın? onu da geçtim adın nie ımİLLEGAL demekki böle programlara ilgi duyuyorsun onu dageçtim indirmedim hiç bişey diyorsun başka bişi de mi indirmedin sadece illegal program olarak ismini mi göze alıyorsun internete koyar adam para kazan die bir program tıklar sın ona sende bu şekilde yani dediğim yolların hiç birini yapmamış olamassın eğer hiç birini yapmadım diosanwww.knightonlineworld.com a gir ticket gönder charımı siz soydunuz die
    quote:

Orjinalden alıntı: Imİllegal!

bu 3maddeden de hiç birini yapmadım bilgisayarımda da asla trojan yok virüs tarayıcım cok hasas ve benim arkadaşlarım böyle değildir.Hepsi çok yakın dostlarımdır gerekirse onlara şifremi veririm onlarda bana verir trade hack konusuna gelelim oyunda hiç trade yapmam hep merchant tan yaparım alışverişlerimi ve hiç bi illegal bişi indirmedim ve öyle sitelere girmedim ama dün internet cafeye gitmiştim ilk kez bilmiyorum ama ya off
    quote:

merak etme ben de para harcadım charımla bütünleştim hatta charım soyulunca psikolojim bile bozuldu ama sonradan ben de bu hackerlığa bıraz kafa yordum soyulma nedenlerini şimdi sana sıralayayım

1- büyük ihtimal internet üzerinden illegal programa tıkladım tmm farkında ollmaya bilirsin ama mesela ayrı bi isim verir linke tıklarsın hata verir sende bunu anlamassın halbuki bilgisayarına bir trojan yerleşmiştir
    2- msnden arkadaşlarının sizi soyma planları : arkadaşlarınız sizin iyi nbir charınız varsa kendi soymaya ve başkası soydu süsü vermeye çalışır . msn den aga bak şu video ya bak bu resime die deişik program vs. trojanlar keyloggerlar gönderir ve sende açarsın hata verir yada ayarına göre hata flan vermes açılmas hiç bişi sen de dosyayı silersin ama dosyayı silmekle iş bitmiyor işte.....
    3- oyunda trade hack vs. fakat bu trade hackden soyulduğunu sanmam çünkü artık böle kişilerin kaldığını sanmıyorum fakat yine de bi ihtimal trade hackten soyulmuş olabilirsin..

evet arkadaşiım bu sebeblerin dışında soyulma sebebi olamas. okuyan herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imİllegal! -- 30 Ocak 2007; 19:10:06 >

• gecmiş olsun
  • bak itiraf edyorsun düp yaptımdiyorsun yani oyunu düzgün oynamıyorsun charın soyulunca da yapıyorsun daha başka bir şey demiyorum
    quote:

İmİllegal frko dan geliyor bu isim :) frko da öyle çok düp yaptım ki sayısını unuttum bende bundan ismimi böyle koyayım dedim frko da 79 lvl adamım var ve hep düp yapardım ondan bu isim frko dan gelio
    quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

koxp kullanmadım ve hiçbir illegal işler yapmadım sağolasın kardes
    quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

Geçmiş Olsun...Trade hack felan mı yedin koxp mu kulandında hacklendin

Sadece meraktan soruyorum alınma ama niye nickin Imİllegal peki?
    Eğer illegal yollarla kasmadıysan charı geçmiş olsun

• quote:

İmİllegal frko dan geliyor bu isim :) frko da öyle çok düp yaptım ki sayısını unuttum bende bundan ismimi böyle koyayım dedim frko da 79 lvl adamım var ve hep düp yapardım ondan bu isim frko dan gelio
    quote:

quote:

quote:

Anladım

• İlla beni burda sinir mi ediceksin bu oyundan anlamıosan git FRKO DİO ORDA DİMİ KNİGHT ONLİNE DE HİÇBİR İLLEGAL! İŞ YAPMADIM FRKO DA YAPTIM.BU YAZINI YAŞINA VERİOM BELKİ FRKO NUN NE OLDUNU BİLE BİLMİOSUNDUR ÇÜNKÜ SENİN GİBİ BİRİ İÇİN KIZMAYA BİLE DEĞMEZ!
    quote:

bak itiraf edyorsun düp yaptımdiyorsun yani oyunu düzgün oynamıyorsun charın soyulunca da yapıyorsun daha başka bir şey demiyorum
    quote:

quote:

quote:

quote:

• arkadaşım senin charın soyulmuş ben sana 3 tane şık verdim bunlardan biridir dedim o üçünden biri delse ben bu oyunu da bilgisayarı da bilmiorum ve bi daha bilgisayara limi sürmem sen eğer üçü de deil diosan bana şık ver ben bi daha bilgisayar kullanmıcam tamam mı?
  • gittikce battının farkındamısın sana bişi demiyorum artık buraya artık mesaj gönderme
    quote:

arkadaşım senin charın soyulmuş ben sana 3 tane şık verdim bunlardan biridir dedim o üçünden biri delse ben bu oyunu da bilgisayarı da bilmiorum ve bi daha bilgisayara limi sürmem sen eğer üçü de deil diosan bana şık ver ben bi daha bilgisayar kullanmıcam tamam mı?
  • ne oldu başka bi ihtimal yok tabi...lafı başka yerlere çek burda adam gibi neden soyulduğunu tartışıyoruz sen konuyu çekiyosun benden sana sölemesi trojan var bilgisayarında
  • Ben dedim gibi virüs programım çok hassas hiçbir şekilde virüs yok he olsa bilene knight ile ne ilgisi var burdan bilgisayarı bilmedin ortaya çıkıo mesaj yazma bida da buraya şikayet etcem artık sıktın ztn üzgünüm
    quote:

ne oldu başka bi ihtimal yok tabi...lafı başka yerlere çek burda adam gibi neden soyulduğunu tartışıyoruz sen konuyu çekiyosun benden sana sölemesi trojan var bilgisayarında
  • Geçmiş olsun kardeş,inşallah daha güçlü bi char yaparsın
  • Sağolasın kardeşim inş daha ii bir char yaparım ama bu hack beni sarstı
    quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Geçmiş olsun kardeş,inşallah daha güçlü bi char yaparsın
  • lvl 71 char gitti :( beni hackleyen adam gitmiş koxp kullanmış cz de. anlıacaanız adam salaan önde gideniymş. tam geri alacakken "account will be unblocked".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrDeM3 -- 30 Ocak 2007; 19:26:56 >
  • quote:

Ben dedim gibi virüs programım çok hassas hiçbir şekilde virüs yok he olsa bilene knight ile ne ilgisi var burdan bilgisayarı bilmedin ortaya çıkıo mesaj yazma bida da buraya şikayet etcem artık sıktın ztn üzgünüm
    quote:

ne oldu başka bi ihtimal yok tabi...lafı başka yerlere çek burda adam gibi neden soyulduğunu tartışıyoruz sen konuyu çekiyosun benden sana sölemesi trojan var bilgisayarında

arkadaşım virüs programın ne kadar hassas olursa olsun ben bi trojan denemsi yaptım bizim ewde 2 tane bilg. vardı bir bilgisayarda trojan hazırladım ve diğer bilgisayara yolladım ve bilgisayarda antivüs programı vardı en iyisiydi trojanı fark etmedi dosyayı sildim gönderdiğim bilgisayardan sonra o antivirüsle bir daha tarattım yine bişi bulmadı 4 tane antivirüs programı kullandım yani anlıcağın trojanların hepsi yakalancak die bir kaide yoq!

• Deep Freeze kullanın hacklenmelere karşı
  • GİT ŞU KONUDAN YETER!
    quote:

quote:

Ben dedim gibi virüs programım çok hassas hiçbir şekilde virüs yok he olsa bilene knight ile ne ilgisi var burdan bilgisayarı bilmedin ortaya çıkıo mesaj yazma bida da buraya şikayet etcem artık sıktın ztn üzgünüm
    quote:

arkadaşım virüs programın ne kadar hassas olursa olsun ben bi trojan denemsi yaptım bizim ewde 2 tane bilg. vardı bir bilgisayarda trojan hazırladım ve diğer bilgisayara yolladım ve bilgisayarda antivüs programı vardı en iyisiydi trojanı fark etmedi dosyayı sildim gönderdiğim bilgisayardan sonra o antivirüsle bir daha tarattım yine bişi bulmadı 4 tane antivirüs programı kullandım yani anlıcağın trojanların hepsi yakalancak die bir kaide yoq!

• Geçmiş olsun kardeş.. :(
  • ßenide soydular +7 shell set +7 raptor ve 20gb
    ßeramusta 62 lwl olcaktı tek charımdı
  • quote:

GİT ŞU KONUDAN YETER!
    quote:

quote:

quote:

valla ya bıktık adamdan tmm deki pcmde trojen wardı soyuldum de de kurtulak şundan

• quote:

merak etme ben de para harcadım charımla bütünleştim hatta charım soyulunca psikolojim bile bozuldu ama sonradan ben de bu hackerlığa bıraz kafa yordum soyulma nedenlerini şimdi sana sıralayayım

1- büyük ihtimal internet üzerinden illegal programa tıkladım tmm farkında ollmaya bilirsin ama mesela ayrı bi isim verir linke tıklarsın hata verir sende bunu anlamassın halbuki bilgisayarına bir trojan yerleşmiştir
    2- msnden arkadaşlarının sizi soyma planları : arkadaşlarınız sizin iyi nbir charınız varsa kendi soymaya ve başkası soydu süsü vermeye çalışır . msn den aga bak şu video ya bak bu resime die deişik program vs. trojanlar keyloggerlar gönderir ve sende açarsın hata verir yada ayarına göre hata flan vermes açılmas hiç bişi sen de dosyayı silersin ama dosyayı silmekle iş bitmiyor işte.....
    3- oyunda trade hack vs. fakat bu trade hackden soyulduğunu sanmam çünkü artık böle kişilerin kaldığını sanmıyorum fakat yine de bi ihtimal trade hackten soyulmuş olabilirsin..

evet arkadaşiım bu sebeblerin dışında soyulma sebebi olamas. okuyan herkese teşekkür ederim

büyük oranla 1 deki gibi oluyor oyunun içindede bazı insanlar bağırıyor "free koxp diye sakın bunlara kanmayın"

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.