Şimdi Ara

Hackerlere göz açtırmayacağız.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Margaretta

jr neyden bashediyosun sen hackerlamak diye bi kalıp vardır ;) bunu bilin

Sen önce bazı şeyleri öğren hacklemek vardır hackerlamak yoktur. Hacker = Hack yapan kişi biraz öğren öyle konuş bilip bilmeden başkalarına laf atma.
  • ahuehaeuh "lapin"
  • kuralmı var öyle
  • ühühü onceki konularda gormüştüm eskiden, tatile gidiorm oynayamıcam tekrar bırakıorm bi kaç günlüne geldim ;(( die.
    mükemmel adamsın walla kusursuz bi yaradılısın war hayranınım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermatis -- 27 Ağustos 2008; 14:41:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

ühühü onceki konularda gormüştüm eskiden, tatile gidiorm oynayamıcam tekrar bırakıorm bi kaç günlüne geldim ;(( die.
    mükemmel adamsın walla kusursuz bi yaradılısın war hayranınım

Karşılıklı muhabbete mi geçiyor onlar gerçekten üstün bir zekan var şu kıyaslamandan bile belli oluyor bende senin bu üstün zekana hayranım.
  • bence karsılıklı muhabbete geçiyor onlar cnkü bu forumda senin tatilden donmeni bekleyecek sayılı kişileri biliorm kimle muhabbet ettini de biliyorum bosa cırpınma yani..
    quote:

Orjinalden alıntı: moisturizing

kuralmı var öyle

Var sanırım arkadasım.Mince arkadasımız da bu kuralı korumayı gõrev edinmiş gõrevine bağlı bir arkadasımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermatis -- 27 Ağustos 2008; 20:32:29 >
  • Bence kural dısı oldunu düşündümüz herseye bi yorum yaparsak kısa sürede forumun şahı oluruz wow
  • Siz nasıl tiplersiniz ya benim post kastığımı düşünüyorsanız son mesajlarıma bakın konu dışına ne kadar atmışım görün sizde atın orada müthiş post kasılıyor Ayrıca ben onları muhabbet için söylemedim zaten benim forumda samimi olduğum adamların msni var bende gerek yok burda post atmaya yalnızca gunz online club falan vardı onlara mesaj yazanlar niye eklemedin falan diyorlar bazen o yüzden yokum diye mesajlar yazıyorum ama kime anlatıyorum.. Neyse sizinle konuşmak sıktı devam ederseniz zaten 4 gün forum yüzü görmessiniz sonra 7 gün olur biter.

• bu sönük çıktı jhasfdhahf
  • Abi lütfen yapma ayırma bizi kıymetli forumundan ;( Senin gibi kusursuz bi tipden uzak kalamayız, makaradan samimiyetten uzak bi tipten ayırma bizi n'õlüüür
  • quote:

İnsan sallar ama bu kadarmı sallar?
    Hacklemek vardır onu biliriz.Hacker vardır onuda biliriz.ama hackerlamak nasıl oluyo o?Hacker mı oluon?Nasıl bi cümle bu?

quote:

bilader beni tanımadığın için yorumumu ciddiye almaya devam et

Bu yorum banaysa;
    Ciddi mesajlar yazarsan ciddiye alınırsın.Kimse burada birbirini tanıyo diye ona göre post atmıyor.

+
    Mince49 haklısın valla bunlar şaka gibi xD
  • yepp evet şakaydık biz sizde yemi yuttunuz öncelerden açılan bi konu var JrChesta satılık char diye Gur Han açmış bi bakarsan oraya sizlede dalga geçildiğini anlarsınız haauaehaeuhaeauehaehaeuaehaeuaeha

(ayrıca onur'u anıyorum);

TEBRİKLER 50YTL KAZANDINIZ..!
  • şaka gibiyiz foruma eglence katıyoruz işte ciddi sorulan sorulara ciddi cevaplar veriorz gereğince makara da yapıorz
    ayrıca su hackerlamak hakkında yaptımız geyik muhabbetini ciddiye almanız aklımda ceşitli soru işaretleri olusturdu
    acaba "http://forum.donanimhaber.com/m_23107540/tm.htm" tarzı bi konu daha acsak yazılı yapan bir hoca ciddiyetyle put gibi yorumlar yapmaya devam edermisiniz..
  • Böyle konular açıp,sonra konuya ilgi gösteren yada mesaj atanların mesajlarına bakarak gülüyorsan, Bakırköy ruh ve sinir hastalıklaır hastanesine gitmeni öneririm.

Üstelik JrChesta demişsin.Ben o konuya mesaj bile yazmadım xD ?
    quote:

bendeki itemler kimsede yok 50 dan aşağı olmaz demon bringer goblin hat diorum asıl sen ne diosun

Zaten bu yorumdan sonra bişi yazılmaz xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

quote:

İnsan sallar ama bu kadarmı sallar?
    Hacklemek vardır onu biliriz.Hacker vardır onuda biliriz.ama hackerlamak nasıl oluyo o?Hacker mı oluon?Nasıl bi cümle bu?

arkadas baskalarini hacker yapiyor herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 1 Eylül 2008; 15:28:53 >
  • Gırgır yapıldıgının hala farkında deilmisinz siz ya adamlara daha cok eglence cıkartıosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

Böyle konular açıp,sonra konuya ilgi gösteren yada mesaj atanların mesajlarına bakarak gülüyorsan, Bakırköy ruh ve sinir hastalıklaır hastanesine gitmeni öneririm.

Üstelik JrChesta demişsin.Ben o konuya mesaj bile yazmadım xD ?
    quote:

bendeki itemler kimsede yok 50 dan aşağı olmaz demon bringer goblin hat diorum asıl sen ne diosun

Zaten bu yorumdan sonra bişi yazılmaz xD

bu arkadasın yorumuda beni kopardı acıkcası sanal bi ortamdan bi insanı ruh ve sinr hastalıkları hastanesine gonderdi ya tebrik ederim.. bu tarz bişeyi bi insanın soyleyeblmesi için sanal alemle bütn olması gerekir heralde.. sanırım mantık gunz online hayat offline tarzında bişeydir artık ne yapıosa nette blmiorm ama netle bütn oldugu kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4hin_ -- 2 Eylül 2008; 11:17:31 >

• Of ya mahfettiniz forumu bırakında insanlar güzelce faydalansın artık..
  • insanların faydalanmasına engel olmuyoruz yeri geldiğinde ciddi oluyoruz insanlara yardım amaçlı bi sürü postumuz war saçma sapan konusma ltfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: s4hin_

insanların faydalanmasına engel olmuyoruz yeri geldiğinde ciddi oluyoruz insanlara yardım amaçlı bi sürü postumuz war saçma sapan konusma ltfen

Sana dememiştim.. Ayrıca burada hep ciddi olmalıyız eğlenmek istiyorsan konu dışı bölümüne git lütfen..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.