Bildirim
hackintosh xcode kurulumu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sanal makine uzerinde calısan Lionda xcode calısmıyor bosuna denemeyin.Snow leopard a kurabilirsiniz.Bunun için ucretsiz developer.apple.com adresinden kayıt olup oradan xcode 3.2 indirebilirsiniz.
SAYGILARLA -
quote:
Orijinalden alıntı: Rock_Rage
Sanal makine uzerinde calısan Lionda xcode calısmıyor bosuna denemeyin.Snow leopard a kurabilirsiniz.Bunun için ucretsiz developer.apple.com adresinden kayıt olup oradan xcode 3.2 indirebilirsiniz.
SAYGILARLA
Sanal makine her şekilde sorun çıkarıyor normal olarak windows yanına snow leopard kurucam umarım onda sorun olmaz. -
Dedigim gibi sanalda snow uzerinde calısıyor ole cok test etmedin ama ipad iphone similatoru falan calısıyor.ilk lionda denedim app storedan indirip kurduktan sonra hata veriyor calısmıyor.Sisteme direk kuracaksanız yine lion kurmayın snow kurun lionda suanda bir cok uyumsuzluk var sıkıntı cıkartabilir.
SAYGILARLA -
Arkadaşlar ben VMWare üzerinde Lion çalıştırıyorum ve Xcode 4 çatır çatır çalışıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows
Arkadaşlar ben VMWare üzerinde Lion çalıştırıyorum ve Xcode 4 çatır çatır çalışıyor?
Oda guzelmis xcode 4.2 sanırım onu indirmistim yukledikten sonra acmak isteyince hata veriyor acılmıyordu.Snow uzerinde 3.2 kurmustum oyuzden.
SAYGILARLA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X