Şimdi Ara

hackintosh xcode kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanal makinaya mac os x lion 10.7 kurdum.İphone uygulama geliştirmek için iphone simulator ve xcode kurmam lazım.Bunu daha önce yapan arkadaşlar varmı?Marketten indirmeye kalktığımda app store üyelik istiyor.

• Sanal makine uzerinde calısan Lionda xcode calısmıyor bosuna denemeyin.Snow leopard a kurabilirsiniz.Bunun için ucretsiz developer.apple.com adresinden kayıt olup oradan xcode 3.2 indirebilirsiniz.

SAYGILARLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock_Rage

Sanal makine uzerinde calısan Lionda xcode calısmıyor bosuna denemeyin.Snow leopard a kurabilirsiniz.Bunun için ucretsiz developer.apple.com adresinden kayıt olup oradan xcode 3.2 indirebilirsiniz.

SAYGILARLA

Sanal makine her şekilde sorun çıkarıyor normal olarak windows yanına snow leopard kurucam umarım onda sorun olmaz.
  • Dedigim gibi sanalda snow uzerinde calısıyor ole cok test etmedin ama ipad iphone similatoru falan calısıyor.ilk lionda denedim app storedan indirip kurduktan sonra hata veriyor calısmıyor.Sisteme direk kuracaksanız yine lion kurmayın snow kurun lionda suanda bir cok uyumsuzluk var sıkıntı cıkartabilir.

SAYGILARLA
  • Arkadaşlar ben VMWare üzerinde Lion çalıştırıyorum ve Xcode 4 çatır çatır çalışıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Arkadaşlar ben VMWare üzerinde Lion çalıştırıyorum ve Xcode 4 çatır çatır çalışıyor?

Oda guzelmis xcode 4.2 sanırım onu indirmistim yukledikten sonra acmak isteyince hata veriyor acılmıyordu.Snow uzerinde 3.2 kurmustum oyuzden.

SAYGILARLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux Mint Bluetooth sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.