Şimdi Ara

Hacklendim =( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: IDeathI

quote:

Orjinalden alıntı: _crazy_wolf_

Bana kalırsa ticket at sizin sifre bugunuz yüzünden bütün emeklerim gitti mağdur durum dayım die bir ticket atmanı tercih ederim belki yararı olur. Benim biraz ing. cem olsa yardım ederdim ama yok.
    ALLAH belasını versin k2 nin benimde charım hacklendiğinde afedersiniz ama adamlar s.kine bile takmadılar.

Bende ticket atmayı düşündüm ama bronze premiumlu user'ı takmazlar bile.5-6 aylık gold premium kullanıcısı olmadan bu şirket sizi adam yerine koymaz.Daha önce de gizli soru bugu yüzünden hacklenmiştim,ticket attım fln bi sonuç çıkmadı.O charda +6 II,+8 str kıyafet seti,Str 9 takı seti gitmişti

Ben silver üyeydim takmadılar bile. Arada oyunda görüyorum deliresim gelio.
    Adam bide utanmadan nasıL oturdum charının üstüne dio. İyice fıttırıom. Ah bi elime geçse anasını geçircem elime ama. Anlayan anladı.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _crazy_wolf_

Bana kalırsa ticket at sizin sifre bugunuz yüzünden bütün emeklerim gitti mağdur durum dayım die bir ticket atmanı tercih ederim belki yararı olur. Benim biraz ing. cem olsa yardım ederdim ama yok.
    ALLAH belasını versin k2 nin benimde charım hacklendiğinde afedersiniz ama adamlar s.kine bile takmadılar.

yok reis adamlara charın ne kadar bilgisi varsa verdim şifre değişimi için sormadıkları bi annemizin kızlık soyadı kaldı muhtardan ikamet falan 20günde zor değiştirdim

Bırakırım Char Gitsin Daha İyi. O Kadar Bilgiyi Anasının A.ınamı Sokacak.

Konuşmam Biraz Ağır Olduysa Hepinizden Özür Dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRises4You -- 17 Mart 2007; 15:14:41 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.