Şimdi Ara

HackLendim bi sorum olacak bakın lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neyse geçmiş olsun diyorum ama öğrenebilirler. Böyle emek hırsızları benimde başıma kondu.İnş. Öğrenmeye çalışmazlar.
  • ya cok üzüldüm inanki
    o cafe sahibini araştır
    ordan pre alıp soyulanlar varsa git o adamdan itemlerini iste mekan bas.
    o itemler değerlidir emeğini bi ş.re.size yar etme.
  • geçmiş olsun bu arada bu oyuna asla para vermem bir gün senin durumuna düşersem kafayı yerim çünkü giden paralara yanacağıma presiz kasarım daha iyi
  • 4SteLLioS arkadaşımız kesınlıkle olympianın en sağlam warııror'ları arasında biri.
    +8 Expional Raptor +8 giga felan baya bi iyi item sahibiydi.
    hep maradonda arada bir muhabbetimiz olurdu.
    inş en kısa zamanda soyan kişi kimse çıkar ortaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

geçmiş olsun bu arada bu oyuna asla para vermem bir gün senin durumuna düşersem kafayı yerim çünkü giden paralara yanacağıma presiz kasarım daha iyi

+1
  • evet büyük ihtimalle ticket attılar şifremi öğrenmek için K2"de char sahibi olduğunu doğrulamak için premium bilgileri ve kredi kartının son 4 numarasını istedi bu ş.r.fsizlerde yolladı şifremi öğrendiler soydular

kanı bozuk bide kendi charınada soyulmuş süsü vermiş :S gece gündür oyundayım bi gece girmedim o geceyi buldular yah

• bizim şehirde ve bizim serverda No:Name"den sonra en iyi itemler bendeydi inanmayabilirsiniz ama

oyundaki 70 milyon paradan yaptım bu kadar itemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4SteLLioS -- 4 Ağustos 2007; 22:35:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4SteLLioS

ulan o kadar emek veriyoz sabahlara kadar oyundayız hem lvl hem item kasıyoz ş.r.f.sizin biri soyuyo ya nasıl iş bu anlamadım abicim o kadar çevrem varki adam exp ms +8"i trade"ye koydu trade ok dedi

ii +7 verdi adam bana geri verdim +7 shell set 400m para verdi ben yine almadım beni tanıyanlar bilirler

düşündükçe deli oluyorum

aynen öyle bende soyuldugumda o düşünce beni yedi bitirdi sen o kadar emek ver biri alın sefasını sürsün

• geçmiş olsun kardeş bende oly deyım. bende dun öylesine cyperdakı carımla gırdım hersey yerındeydı yarım saat - bir saat sonra felan hıc bısey yoktu uzerınde ama kullanmıodum zaten ama yıne alla h belasını versın

GEÇMİŞ OLSUN !!!!
  • Kötü olmuş arkadaşım üzüldüm gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.