Şimdi Ara

Hacklenen FoonDeep Yeniden BOMBA GİBİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konusma Tarzı Aynı Eren'e Benziyor Fakat Beni Unuttuguna Göre oLmayadabilir
  • Hayırlı olsunda çizmişler
  • Diğer hesabı kapattırdım ve V-For_Vandettayı geri aldım arkadaşlar ohhh be rahatladım yaa ohhh mis gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

Eren olduğunu nereden bilelim ?
    Lütfen yanlış anlama belkide charı soyan kişisin ve 1-2 kişiyi daha dolandırmak amacındasın belli olmaz

Ama eğer Eren isen hayırlı olsun kardeşime

Eren Kardeşim Hoş geLdin Çok Geçmıs Olsun Çok Üzüldük Charının Soyulmasına
    İnş Bir Daha Boyle Bir Sıkıntı Yaşamassın .. YoLun Açık olsun

• saol arkadaşım teşekkürler €ren İs back heryerde hem forumda hem oyunda
  • Gerçekten helal olsun sevindim baya gerçekten sevdiği kuluymuşsun Allah'ın.
  • geçmiş olsun ve hayırlı olsun :)
  • Hayırlı Olsun Adına Sevindim Ne Mutlu Sana.
  • Kardeş Bende Konuyu Takip Ediyordum Çok Sevindim.

Sen O İtemleri Çalanı Allah'a Havale Et Gerisine Karışma Kardeşim.Beddua Eden Beddua Bulur Bunuda Hiç Uunutma.

Bak Sana Kendi Hayatımdan Örnek Vereyim Bunu Yazarken Tüylerim Diken Diken Oldu.Benim Amcamın Oğlu İtemlerimi Çalmıştı Tabiki Bunu Öğrendim Ama Yaşça Benden Çok Küçük Olduğu İçin Güzelce Azarladım Ve Allah'a Havale Etmiştim Bundan 2 Sene Önce Ve Kuzenim Hala Knight Oynamaya Devam Etti Ve Bu Ay İçerisinde Msnime Baktığımda Amcamın Oğlununun Şöyle Bir Yazı Yazdığını Gördüm '' Benim İtemlerimi Çalan Kuzenim Kadar Şerefsizi Yok. ''

Onun Anne Tarafından Kuzeni Tıpkı 2 Yıl Önce Bana Yaptığının Aynısını Amcaoğluna Yapmış Ve Sadece Buda Değil 2 Yıldır Amcamın Oğlunun Başına Gelmeyen Kalmadı Allah Bana Yaptıklarını Ondan Bir Bir Çıkarttı.
  • madem ıonıa dan konusuyonuz
    magelere sellıng +7 glacier erenıon
    oyun için NaTuRaL pm atın kurtarın benı
  • hadi bakalım daha iyilerini görürüz inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

saol arkadaşım teşekkürler €ren İs back heryerde hem forumda hem oyunda

• Server neydi ?
  • ionia olması lazm

• quote:

Orjinalden alıntı: efege

ionia olması lazm

Bu kadar kısa sürede İonia'da gb almadan bu itemleri yaptıysan helal olsun diyorum.

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum , bizim cafeden bir arkadaş(premiumsuz) beramusta 6 tane +7 no reb mdden 3ünü trina ile basmasına rağmen hiçbirini geçirememişti yaklaşık 3-4 hafta önce,fakat dün yine item toplamış bu sefer 4 tane mdsi vardı +7 no reb 2 de trina vardı ama platinium preside vardı 2 si geçti ben çok şaşırdım , zaten kaç gündür aklıma takılıyor upg. yaptım diye ss koyanların neredeyse hepsinde plat. var, acaba platinium alınca (YAZMAMASINA RAĞMEN) upgrade oranı artıyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.