Merhabalar kendi sitelerimi barındırdığım bir resellerim var dun gece normal calisan sitelerim bu sabah hacklenmis, filistini ve Lübnanın destekleyen hackerlar tarafından siteler normal Türkçe içerikli siteler hiç biri ile yakından alakası yok tek sebebp server Amerikan şirketi olması, CPANEL ede giris yapamiyorum sadece WHM ye giris yapabiliyorum, whm den bunu nasil duzeltebilirim, hacklenen hesaplari nasil eski hale getiririm, bunu whm de nasil yapabilirim, yardımcı olursanız çok memnun olacağım,
teşekkürler,
Yedeğin vardır umarım ??
Serveri aldığın yer ile irtibata geç serverin şifreelri faland eğişsinler yedeklerini yükle şifrelerinide zor yap 1563+/-343asdasd gibi...
yedek olarak yokta siteler komple bilgisayarımda var, Cpanele girince bile adamların indexleri çıkıyor, aldığım yere mail attım fakat saat farkı olduğu için 17:00 gibi cvp. veriyorlar, yardımın için teşekkür ederim,:)
server rootlanmıs.Kernel versıyonunu yukseltın.safe mode on yapın mutlaka sonra otomatık backup sistemı vardır mutlaka.Onları atın duzelıcektır
eyvallah arkadaşım bilgiler için çok saol, firmaya mail attım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme