Şimdi Ara

Hacklenenler hakkında! İlginç :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Soyulduğum gün 4 tane charın hepsi janganda, aynı noktada buldum. Soyulan charların hepsi o gece bottaydı bu dahada ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gD -- 16 Haziran 2008; 23:14:40 >
  • İnş soyulmam
  • Bizim arkadaşında 3 tane charı soyuldu hepside dw de bulundu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Eldoradoda Im_SorrY de soyulmuş arkadaşlar skp60 dan sonra.. kim olduklarını merak eden rev6 dan baksın

Evet biliyorum skp60 çok sağlam bi chardı..Bu günde yukarıdaki globaller atıldı bende anlayamadım ya bi yandanda tırsıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

gbotlarının banlanmasından dolayı gold sıkıntısı yaşayan gold satan firmalar stoklarını canlı tutabilmek için hack olayına el attılar. Bu sayede daha önceden gold sattıkları kişilerden bir kısmını hackleyerek gold temin ediyorlar.

Nasıl komplo teorisi ama.

azıcıkbekleyemedin değil mi.. ne güzel 3-5 char hackliyorduk işin yolunu yordamını söyledin herkese olacak iş mi bu
  • Persiada Lorimar (benim Bulgaristanlı arkadaşım) 3 kere soyulunca oyunu bıraktı. Sadece gold sitelerini suçlamıştı. powerlvl diye bir siteydi yanlış hatırlamıyorsam.
  • soyulan charlarin tek ortak noktasi daha once gold satin almis olmalari
  • İçim ürperdi korku filmi gibi anlatıyonuz.entresan Bende 10m almıştım ama daha alan vardır bana sıra gelmezSilkroad buna bi çare bulmalı yoksa çok oyuncu kaybetçek
  • Ben daha once hıc bı sıteden gold almadan bundan 1 ay once carı dw de buldum..Arkadsların dedıgı populer olmuyacaksın oyunda dıyolar dogrudur .. resmen takaıp edılıtyorus .o gun tum goldum ve sunlarım gıtmıst :S
  • saturmdeyim bende hacklndim, dowland götürüp çarları soymuşlar,

ilginçler:

1: Stall çarını sıfır elde sıfır ama guild kasasına karışmamamış,

2:blade ve wizard çarıma rastgele item almışlar ama bankalarıana karışmamışlar.

3:80+5 staffı almamışlar 32 cleric sılahı almışlar,

4:85+5 FB ringi almamışlar ama 72 ringi almışlar.

5:tüm goldları almışlar,

6:çarı soyuyorlar ama bankalarına bakmıyorlar. atın potunu ne yapacak git bankada harıka itemler var,

7:(en ilginci) 81+5 heavy armor SUNNNNN chest FB 50 m stalda satmaya kalktılar. arkadaşındı, hemen çektim, geri verdim.(gözleri körmü acaba yoksa malllarmı?)

bu kadar ilginçlık yeter bence
  • mallıkla alakası yoq adam lar hemen satmak ıcın 50 m ye koyuyo bunda 1 ay once sunlar 1 bill. gold ken bızım serwerda benım sun sılhlarımı 500m ye koyup gozumun onunde sattılar .sadece hızlı bır sekılde gold transfer etmek ıstıyolar amacları bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord_Drizzt

mallıkla alakası yoq adam lar hemen satmak ıcın 50 m ye koyuyo bunda 1 ay once sunlar 1 bill. gold ken bızım serwerda benım sun sılhlarımı 500m ye koyup gozumun onunde sattılar .sadece hızlı bır sekılde gold transfer etmek ıstıyolar amacları bu..

doğru____

ama hangi çarları soymaları gerektiğini çok iyi bildikleri kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

soyulan charlarin tek ortak noktasi daha once gold satin almis olmalari

ben hiç gold almadım, ama genede soyuldum.
  • globalden sunubunu satiorum dmeeyin bizim bi arkadas 72+7 xbow satiliktir dedi ertesi gün soyulmustu ama xBowuna dokunmamişlar
  • AYnen bende de oldu ama ben botla kasmıorum.

56+3 60+5 ve 10m parayı almışlar sonra gitmişler.

Kasada en az 13 tane elix acc
    en az 10 tane elix pro
    en az 10 tane elix shield
    Vardı almamışlar.

+3 setimi de almamışlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.