Şimdi Ara

Hackleyeni Kekleme Metodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Patosta oynayan bir arkadaşım uzun süre msn de yazıştığı biri tarafından hack yedi. Aldım adamın msn adresini, bilgisayarıma formatı bastım, msn bide sadece kinght yukledim. Sonra Hack yapan adamın msn adresini ekledim yeni msn adresime, elemana seni su su formdan buldum bana upgrade hakkında bilgi verirmisin +7 e kadar cok rahar basıyorum ama nedense +8 de hep yanıyo diye balon attım. Neyse bu bana pek yardım etmedi ama muhabbetide bitirmedi, yaklaşık 1 hafta oglesine sohpet muhabbet derken bu benim itemlerimi öğrendi tabi. Dun gece saat 23.00 gibi msn de tekrar karşılaştık, bana sana birazdan süper bir resim arşivi yollıycam, benim 1 yıllık emeğim dedi, kendi çarlarının resimleriymiş herifin iyi tm dedim tabe hemen, yolla fark yapmaz dedim, gönder görelim çarlarını. Neyse ben zaten hazırlıklıyım ekranda ne olup ne bitiyosa kayt ediyorum o sözünden sonra, adam başladı al bu felan dedi, aldık dosyayı, açtım içinde elemanın hazırladığı trojen, keylogger yane neyse açtım kasperskyi virüsü bulmasını sağladım, hemen sistem35 içinde buldu zaten virüsü, tabi bu arada kayıt devam ediyor. Eleman hemen bana msn den engel koymus, neyse hacklemesinede müsade ettim zaten asıl çarları girmemiştim knightta 1 hafta boyunca. Ezik çarların şifreleri ile o uğraşırken bende msn den daha önce hazır ellimde bulundurduğum adresle bunu yene kaydettim. Film burda koptu işte, dedim sen hacklemeye devam et şuanda tüm yaptıkların kayıt edildi. Şuanda sana istersen yollayabilirm dedim elemana, herif önce apalladı, sonra yokmok derken istedi görüntüyü, buna yolladım cekimleri, neyse fazla uzatmadan. Arkinin itemleri geri aldık vede mesele kapandı... Adam mahkemeye verecegimden baya tırstı anlıycagınız...

• Ben pek inanmadım açıkcası .
  • seni küçümseyeni k*çımsa
  • videoyu youtube a yollasana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.