Şimdi Ara

Hackshield Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu açınca "Hacking protection function is corrupted (10703)" ve "Hacking protection function is corrupted (10705)" mesajlarını alıyorum ve oyun kapanıyor, benden başka bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı?
     Hackshield Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 9 Kasım 2011; 14:29:15 >

• Başka bir oyunda oyunu yüklediğin yerdeki hackshield dosyasının içindeki herşeyi silince geçiyordu.Dene bi istersen.

Not:ciddiyim baştan yüklüyor.
  • Denedim ama olmadı
  • Oyunu silip baştan yüklemeyi dene birde.
  • Setuptan da yüklemiyor ki, .nsis dosyası hata veriyor setupta
  • Ne diyim artık format at geçer.
  • Şu konu bi canlansa aynı sorun bende de var???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbusXL

Şu konu bi canlansa aynı sorun bende de var???

gereksiz bazı programlar yüzünden alıyorsunuz o hatayı. açık program yada oyunları kapatın. hackshield onları tehlike olarak algılamış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

quote:

gereksiz bazı programlar yüzünden alıyorsunuz o hatayı. açık program yada oyunları kapatın. hackshield onları tehlike olarak algılamış olabilir.

bu hatayı arkaya alıp oyuna devam edebiliyorum ama 1-2dk oynadıktan sonra dc oluyorum bu neyle ilgili biliyor musunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

quote:

bu hatayı arkaya alıp oyuna devam edebiliyorum ama 1-2dk oynadıktan sonra dc oluyorum bu neyle ilgili biliyor musunuz?

ancak 1-2 dakika devam edebilirsin işte. o hatayı aldığın için kapatıyor kendini oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.