Şimdi Ara

HADİ 2 SENE ÖNCEKİLER BU HATAYI YAPTI? SİZ DE Mİ YAPACAKSINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yaşında, feleğin çemberinden geçmiş bir ağabeyiniz olarak tavsiyemdir. Sizleri seviyorum bu hatayı yapmayın.

Mühendis yazmayı düşünenler. Hadi 2 sene önce Yapay Zeka böyle gündemde değildi. Bu sene mühendislik yazan varsa bile göre kendini şah mat eder.

Yarını görebilen, akıllı, yarının kazananı olan arkadaşlar bu sene mühendislik asla yazmazlar. Ha ben seviyorum ileride fakir fukara da olurum sevdigim icin okuyacagim diyen varsa o kendi secimidir ben artik bisey diyemem.

He bide 25k ustu siralama yapip tercih yapanlar. Aman aman aman. Sakın. Gerekirse 10 sene mezuna kalın. 10 sene sonra o yapacaginiz meslegi Yapay Zeka ham yapmis olacak. gerekirse kalın 10 sene mezuna Tıp yazın. Tıp sanatı çok başka bir dünyadır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sen aynı böcek gibi insandan kac kardesim disari cikma ha ham yaparlar insanlar. Gunluk hayatinda bile kapan home office ine insan gorme. Cesit cesit insan var sonucta. Hayatsız seni. Vizyonsuz olduğu kadar hayatsız da insandan korkuyor ahahsjsj. Ulan seni korkutmaya ne var ki ensene vursam agzındaki ekmegi alirim.
    Bi askere git de adam etsinler seni

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigido058000 kullanıcısına yanıt
    İsminde hayir yok 2005 li bebişko. O emojiyi yedirirler sana.

• Ne yazalım hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • He öyle miymiş kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdullah1928 kullanıcısına yanıt
    Tıp

• Feleğin çemberinden geçmiş ağabeyin tavsiyesi : 10 sene mezuna kalın.

• umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt
    Hocam peki biyolojiden nefret ediyosak

• Canımı sıkma benim kaybol burdan. 147k siralama yapmissin az biraz vizyon biraz calisan kafa olsaydi sende yapmazdin bu siralamayi.
    Zaten senin klasmaninda biri bana haklısın dese ne dedim lan diye bi sorgulardım kendimi.

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt
    Seversin merak etme. Bilim ilgi çekicidir. Sevilmeyecek şey değil. Kuran ezberlemiyon.

• Abim yapay zekanın tıpı ham yapma gibi durumu var mı

• umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt

Vizyonum tıp yazmayacak kadar geniş en azından Geçtiğin feleğin cemberini ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675DD2D5F -- 14 Temmuz 2024; 0:55:22 >
  • Yok. Yanılsam bile cerrahide KESİNLİKLE YOK. Sağlık yapay zekaya emanet edilmez. İnsanlık bunu kendisi reddedecektir zaten.

• Yuru kardesim sakarya universitesi makine muhendisliğine. Dettttt. Köle seni. Yarının hamalı.

• Tum yazdiklarimdan çıkardığı sonuc: 10 sene mezuna kalın.
    Hayatinda eline hatrı sayılır sayıda kitap almadigin o kadar bariz belli ki. Bu foruma artık vizyonsuz basit insanlar dolmaya başlamış anlaşılan.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile kaydımı tıpa aldırıyorum (kanıt için dm)

Evelallah ibretlik paylaşım hocam çok sağ olun

• Sağolun

• Sen aynı böcek gibi insandan kac kardesim disari cikma ha ham yaparlar insanlar. Gunluk hayatinda bile kapan home office ine insan gorme. Cesit cesit insan var sonucta. Hayatsız seni. Vizyonsuz olduğu kadar hayatsız da insandan korkuyor ahahsjsj. Ulan seni korkutmaya ne var ki ensene vursam agzındaki ekmegi alirim.
    Bi askere git de adam etsinler seni

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.